staik написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си сравним разхода!
Collapse
X
-
колеги,от извесно време ми се вдигна разхода без видима причина -на дълго около 8/100 и то с 90 км в час като карамслагам само от еко ,обаче имам колега дет каза че от там му гори повече .сега съм почнал едни смяни на дифузори ,едни настройки,нов въздушен филтър.това е в пловдив ,да не се окаже че ма послъгват на газстанцията.......?типо 1.4 карбуратор вечеCNG(бившо)
хюндай акцент 1.5 CNG
киа каренс +метан
Коментар
-
1 - 8 до 8,5 л / 100 км. при каране 90-110км/ч. Шумен - Велико Търново (редовно даже и зимата)2 - 12-13 л /100км. зимата 15- 16 (карам рядко в града ама не жаля)3 - средно 10 4 Типо 1,6 -149.C2.046 (66 kW)- обикновенна газ с плочка , ламбда емулатор и изпарител Волтран.Цялата уредба е домашна сглобка. Цена нова около 200лв. парите се избиха за около 5000км. при мен това за 3 месеца.не подценявайте италианските коли
Tipo 1.6 (149.C2.046)
Коментар
-
BiZoNa написа:Здравейте колеги,Браво 1.6 от Видин до Бургас и обратно три пъти я засичах и трите пъти даде разход 6.7 с четири човека на борда , багаж до горе,на магистралата до 140 иначе около 100.Забравих това е разход на газ със ГИ BRC.
Коментар
-
Re: Да си сравним разхода!
appoo написа:здравейте колеги да си сравним разхода на газ.1 градско2 извънградско- (скорост до колко км/ч)3 средно4 марка,модел,вид, на газовата уредба
Коментар
-
7or37o написа:Засякох го отново, тая сутрин ми свърши газта... т.е. с 20л. газ 310км = 200км извънградско (2х Добрич-Варна-Добрич) и 110км граско. Според мен нещата са следните:1. 8л градско2. 6л извънградско(пътя Добрич-Варна е ужасен което означава мах 90км/ч)3. 7л средноЛоватото и добрата настройка си казват думата7or37o написа:~ 200км. Но когато имам работа във Варна и то се случва по 2 пъти в седмицата излизат грубо 200-300км. Не мога да кажа с точност, защото ще излъжа, всяка седмица различно.Fiat 1.4 12V
Не е важно колко струва,важното е да е евтино.
Да си втори значи да си първи сред загубилите.
Четири часа разглобяване и ровене ми спестява двайсе минути четене
Коментар
-
valentino321 написа:7or37o написа:Засякох го отново, тая сутрин ми свърши газта... т.е. с 20л. газ 310км = 200км извънградско (2х Добрич-Варна-Добрич) и 110км граско. Според мен нещата са следните:1. 8л градско2. 6л извънградско(пътя Добрич-Варна е ужасен което означава мах 90км/ч)3. 7л средноЛоватото и добрата настройка си казват думата7or37o написа:~ 200км. Но когато имам работа във Варна и то се случва по 2 пъти в седмицата излизат грубо 200-300км. Не мога да кажа с точност, защото ще излъжа, всяка седмица различно.
Коментар
-
neonglow написа:BiZoNa написа:Здравейте колеги,Браво 1.6 от Видин до Бургас и обратно три пъти я засичах и трите пъти даде разход 6.7 с четири човека на борда , багаж до горе,на магистралата до 140 иначе около 100.Забравих това е разход на газ със ГИ BRC.fiat brava 1.4 12v 1997
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар