Колеги дайте съвет-газовият клапан на изпарителя изпуска по малко газ и колата се дави сутрин при палене,защото пали на бензин.Преди изпарителя има и друг клапан който е на разтояние около 1м.тръба от изпарителя.Точно това количество газ влиза в двигателя и я дави при палене.Аз съм с плочка.Пробвах като монтирах спирателен клапан на маркуча за газта който излиза от изпарителя и влиза в плочката.Но и той изпуска,защото не затваря плътно.Като го надуя с уста виждам,че изпуска.Според газаджийте никой клапан(спирателен)неможе да уплатни 100%.Дайте съвет как да отсраня проблема без да сменям изпарител.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
изпуска газ след изпаритела
Collapse
X
-
Re: изпуска газ след изпаритела
sasho_35 написа:Колеги дайте съвет-газовият клапан на изпарителя изпуска по малко газ и колата се дави сутрин при палене,защото пали на бензин.Преди изпарителя има и друг клапан който е на разтояние около 1м.тръба от изпарителя.Точно това количество газ влиза в двигателя и я дави при палене.Аз съм с плочка.Пробвах като монтирах спирателен клапан на маркуча за газта който излиза от изпарителя и влиза в плочката.Но и той изпуска,защото не затваря плътно.Като го надуя с уста виждам,че изпуска.Според газаджийте никой клапан(спирателен)неможе да уплатни 100%.Дайте съвет как да отсраня проблема без да сменям изпарител.marea 1.9jtd
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар