Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

изпуска газ след изпаритела

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

изпуска газ след изпаритела

Колеги дайте съвет-газовият клапан на изпарителя изпуска по малко газ и колата се дави сутрин при палене,защото пали на бензин.Преди изпарителя има и друг клапан който е на разтояние около 1м.тръба от изпарителя.Точно това количество газ влиза в двигателя и я дави при палене.Аз съм с плочка.Пробвах като монтирах спирателен клапан на маркуча за газта който излиза от изпарителя и влиза в плочката.Но и той изпуска,защото не затваря плътно.Като го надуя с уста виждам,че изпуска.Според газаджийте никой клапан(спирателен)неможе да уплатни 100%.Дайте съвет как да отсраня проблема без да сменям изпарител.

Здарейте,колеги.Искам да попитам-възмжоно ли е да монтирам АГУ с ел.изпарител на Марея 1.8 16V?Дано не е много глупов въпроса ми Видях,че колекторите са метални.
    MAREA WEEKEND 1.8 16V`98
    ex:R19 CHAMADE 1.7`92г.

Коментар

Re: изпуска газ след изпаритела

sasho_35 написа:
      Колеги дайте съвет-газовият клапан на изпарителя изпуска по малко газ и колата се дави сутрин при палене,защото пали на бензин.Преди изпарителя има и друг клапан който е на разтояние около 1м.тръба от изпарителя.Точно това количество газ влиза в двигателя и я дави при палене.Аз съм с плочка.Пробвах като монтирах спирателен клапан на маркуча за газта който излиза от изпарителя и влиза в плочката.Но и той изпуска,защото не затваря плътно.Като го надуя с уста виждам,че изпуска.Според газаджийте никой клапан(спирателен)неможе да уплатни 100%.Дайте съвет как да отсраня проблема без да сменям изпарител.
      колега първо смени газаджиите, после има ремонтни комплекти за почти всички марки изпарители които не са скъпи и като си смениш цялата вътрешност на практика изп. става почти нов....
      marea 1.9jtd

Коментар

plamenHART написа:
        Здарейте,колеги.Искам да попитам-възмжоно ли е да монтирам АГУ с ел.изпарител на Марея 1.8 16V?Дано не е много глупов въпроса ми Видях,че колекторите са метални.
        може но е хубаво да има поне емулатор
        marea 1.9jtd

Коментар

смени си клапана и не се занимавай с никакви други простотии. клапана трябва да е максимално близо до изпарителя
          Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
          Fiat Bravo'97 1,6 16v
          Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

може да сложиш ел. изпарител но е добре да има емулатор на дюзите

Коментар

овулнявай тези майстори веднага

Коментар

ако от всякъде изпуска по малко ще гърмим като пиратки

Коментар

miro_84 написа:
                  може да сложиш ел. изпарител но е добре да има емулатор на дюзите
                  Благодяря,ще имам предвид при прехвърлянето на газовата
                  MAREA WEEKEND 1.8 16V`98
                  ex:R19 CHAMADE 1.7`92г.

Коментар

Working...
                  X