Здравей те на всички членове на форума.Бих искал да попитам относно въпрос свързан с газовите уредби коя е по добре да си сложа на Brava 16 16v 103 cc пълна инжекция или газов инжекцион.От скоро сам в гр. Пловдив и ако е възможно да ми препоръчайте някои добър сервиз за монтаж на газови уредби в този град. Търсейки в интернет сервизи за монтаж на газови уредби за гр. Пловдив попаднах на тези оферти имате ли някакви впечатления от тези сервизи.http://www.tartariniautobg.com/conta...contactsКЕШ 95 Категория: Авто, Мото - Автомобили и МПС / Раздел: Газови уредби за автомобили Адрес на обект или офис: ул./бул. Даме Груев № 64 населено място: Пловдив кв./ж.к.: Кючук Париж (Южен) област: Пловдив телефон: 032 67 84 77 e-mail kesh95@abv.bg мобилен телефон: 0888 60 84 51 Категория: Авто, Мото - Автомобили и МПС / Раздел: Газови уредби за автомобили Адрес на обект или офис: ул./бул. Пещерско шосе № 18 населено място: Пловдив кв./ж.к.: Христо Смирненски област: Пловдив телефон: 032 64 46 28 e-mail liongas@abv.bg ТИТАН АВТОКОМПЛЕКС Категория: Авто, Мото - Автомобили и МПС / Раздел: Газови уредби за автомобили Адрес на обект или офис: ул./бул. Кукленско шосе № 17 населено място: Пловдив кв./ж.к.: Кючук Париж (Южен) област: Пловдив (в завод Рекорд) телефон: 032 69 42 59 e-mail plovdiv@stargas-bg.com мобилен телефон: 0899 17 39 82 Категория: Авто, Мото - Автомобили и МПС / Раздел: Газови уредби за автомобили Адрес на обект или офис: ул./бул. Брезовска № 40 населено място: Пловдив кв./ж.к.: Кършияка област: Пловдив телефон: 032 96 21 86 Категория: Авто, Мото - Автомобили и МПС / Раздел: Газови уредби за автомобили Адрес на обект или офис: ул./бул. 6-ти септември № 223 населено място: Пловдив кв./ж.к.: Изгрев област: Пловдив телефон: 032 60 06 66 мобилен телефон: 0888 80 03 47
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
сервизи за монтаж на газови уредби за гр. Пловдив
Collapse
X
-
Зависи какви са ти колекторите, ако са метални можеш да сложиш и обикновена газова. Аз лично предпочетох обикновената пред ГИ само заради първоначалната инвестиция - 2 пъти по-евтино. Виж тук - http://gaz-expert.com/Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ
-
Колекторите ми са метални но до колкото ми казаха обикновената инжекция правила проблеми, а ГИ бил по-добър и от точка на икономичен разход на гас.До колкото виждам този сервиз http://gaz-expert.com/ се намира в гр. СъединениеА аз търся някои сервиз в рамките на гр. Пловдив.Благодаря за отговора.Брава 16 16v 1998г 101 сс
Коментар
-
На тролейното депо в тракия. Добре работят момчетата. Има зазови инжекциони за 920лв на фобос. Ако искаш да нямаш грижи слагай ГИ. Разликата не е много голяма и се избиваHonda Accord 1.8 115к.с. 96г.
Honda Civic 1.5 90к.с. 93г.
FIAT Marea 115 '99 1.8 113hP 182.A2.000