Колеги, имам едно питане- Влияели и до каква степен Спортния филтър(K&N) на обикновенна газова? А и понеже карбуратора е WRC, филтър WRC или K&N? Предварително благодаря!!!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спортен филтър
Collapse
X
-
Карбуратор WRC?! Какво е това животно? K&N за какво ти е щом ще караш на газ ? Това са качествени фитлри който струват по 100+ лв!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
-
Влияе, ще тряя си напраиш нова центровка на газта, с две думи да поразвиеш кранчетат и да регулираш ниските обороти щот кат сложиш филтъра ще почне ти гасне заради по малкия вакум в през плочката.Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
Slavi_Lancia написа:Влияе, ще тряя си напраиш нова центровка на газта, с две думи да поразвиеш кранчетат и да регулираш ниските обороти щот кат сложиш филтъра ще почне ти гасне заради по малкия вакум в през плочката.
Коментар
-
Точно щото си с обикновена имаш кранчета, освен ако не си с газ контрол, ако си с газ контрол си мисля че не тряя нищо да пипаш он си знае газконтрола е на дебелия маркуч дето отива от изпарителя към плочката към карбуратора, едно такива цилиндрично с букса и кабел, ако нямаш такова нещо на тоя маркуч трябва да имаш едно като болт с пружинка, тва е наи елементарния начин да ти го обясня за да го познаеш като го видиш.Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
Slavi_Lancia написа:Точно щото си с обикновена имаш кранчета, освен ако не си с газ контрол, ако си с газ контрол си мисля че не тряя нищо да пипаш он си знае газконтрола е на дебелия маркуч дето отива от изпарителя към плочката към карбуратора, едно такива цилиндрично с букса и кабел, ако нямаш такова нещо на тоя маркуч трябва да имаш едно като болт с пружинка, тва е наи елементарния начин да ти го обясня за да го познаеш като го видиш.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар