Някой може ли да сподели информация за качеството на тези инжекциони? Сайта го гледах, но та са си нормалните хвалебствия. Обмислям покупката на такъв, и ме интересуват отзиви от хора, имали досег до него.Предварително Благодаря на вскеи, споделил някаква информация
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ГИ easyjet
Collapse
X
-
Дано да не се отчете като спам,но ще ползвам темата на колега да ви питам какво знаете за това?http://www.magnumbg.com/Гледам газови уредби газови инжекциони-сравнително евтини,ама знае ли човек-дали евтиното ще излезне пак скъпо?Някакви отзиви за тези момчета?Fiat Bravo 1i6
Коментар
-
Колега,при избора на ГИ аз бих заложил на марка,добре позната на БГ пазар.Аргумента ми е с монтираният от мен БРЦ инжекцион.Сложих го преди години,когато нямаше българо-полско-руски инжекциони.ИМаше само БРЦ и Ланди.МОнтираха ми го в БРЦ-Дружба.За лошият монтаж и неправилно подбраните компоненти не искам да говоря в момента.Искам да ти кажа,че един инжектор ми струва 100лв.,а при другите системи цялата рейка е 100 лева,макар и произведена в Китай.ККогато ми се скапе инжектора бъркам в джоба и вадя стоатачка,а при Валтек,Рейл,Матрикс си купувам бобина,буталце или т.н. и отремонтирам инжектора за смешни пари.Ако пъук реша си сменям цялата рейка на цената на един инжектор.Освен това с БРЦ имам проблеми с настройките.Преди за да ми я настроят ходех в Пловдив и София.Така и не можаха да я настроят като хората и се наложи да търся схеми за кабел,софтуер,крак за софтуера и т.н,защото официалните представители не можеха да се справят с настройката.В крайна сметка резултата е следният.По техни настройки колата ми харчеше 10/100 и ми викат ,че било нормално.След побългарявания от моя страна в момента ми харчи 8,1/100.Разлика от 2 литра!Относно тази система ,за която питаш ще изкажа субективно мнение.Никъде не видях да има МАП (и при моят модел на БРЦ няма такъв постоянно,като за целта се слага такъв при настройката).Според мен е хубаво да има МАП.Никъде не видях по снимките да има датчици за температура на газта и налягането(може и да има).Това с тръбичката за изпаряване на газта не знам дали не е някаква измишльотина(може пък и да е нещо много гениално).Спомням си,че преди години инж.Любен Дойновски предлагаше някакви руски ГИ (ГИГ),които така и не се наложиха на пазара,а дори бяха отхвърлени.При тях също имаше някакво подобно изпаряване с тръбичка.Факт е,че подобна иновация не е наложена при лидерите на пазара - Ланди,БРЦ,Виале.ПИтай инжекторите с какво съпротивление са,какво време за отваряне и затваряне имат,колко струват и прецени дали си струва.Пак казвам ,моето мнение е субективно и не познавам тази система.Може пък да е и много добра.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар