Здравейте колеги,имам въпрос относно разход на газ.Сменил съм въздушния филтър,но разхода е 20на100.Каква може да е причината
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
голям разход на газ FIAT BRAVO 1.4 12V
Collapse
X
-
Снимай ми плочката! Колегата от горния пост е прав - слага се гарнитура между дюзата и плочката , с което се цели да се повдигне дюзата, иначе влиза в сечението на плочката и по този начин и намалява дебита!Fiat Bravo 1.4 SX Klima, LPG ,Avansator, Xenon, high-end stereo
части за 1.4 http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=56320
части за темпра http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=56318
тел. 0883437022
Коментар
-
сложи в едно малко шише от минерална вода малко веро и вода и го разклати хубаво да се запени,после по всички връзки почваш да слагаш и гледаш да не се образуват балончета и така по цялата тръба,газов клапан,изпарители ,бутилка и тнттипо 1.4 карбуратор вечеCNG(бившо)
хюндай акцент 1.5 CNG
киа каренс +метан
Коментар
-
ами всъщност на 1.4 газов инжекцион не можеш да сложиш защото е моноинжекцияFiat Bravo 1.4 SX Klima, LPG ,Avansator, Xenon, high-end stereo
части за 1.4 http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=56320
части за темпра http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=56318
тел. 0883437022
Коментар
-
Хора стига бе тоя Фиат Браво ме съсипа вече 3 год. 1.4 моноинжекция на газ ми гори адски много в града лятото под 13 не е паднало зимата понеже на газ я паля ( на бензин 2 пъти сменях бенз. помпа сега пък си пали когато си посика) чакам я да загре и тогаава тръгвам, но пак ми дава поне 15 градско.... иначе извън града гори 8-9.... Единственото нещо което до сега не съм пробвал е чистене на дюзата и тая пластина която се слагала под дюзата.... незнам точно как ще ми свали разхода Някои да има същния проблем с разхода и някакви идей да ми предложите ..... Побарках се с тоя фият какво ли не му се разялая....
Коментар
-
kapon4o написа:Хора стига бе тоя Фиат Браво ме съсипа вече 3 год. 1.4 моноинжекция на газ ми гори адски много в града лятото под 13 не е паднало зимата понеже на газ я паля ( на бензин 2 пъти сменях бенз. помпа сега пък си пали когато си посика) чакам я да загре и тогаава тръгвам, но пак ми дава поне 15 градско.... иначе извън града гори 8-9.... Единственото нещо което до сега не съм пробвал е чистене на дюзата и тая пластина която се слагала под дюзата.... незнам точно как ще ми свали разхода Някои да има същния проблем с разхода и някакви идей да ми предложите ..... Побарках се с тоя фият какво ли не му се разялая....Fiat 1.4 12V
Не е важно колко струва,важното е да е евтино.
Да си втори значи да си първи сред загубилите.
Четири часа разглобяване и ровене ми спестява двайсе минути четене
Коментар
-
kapon4o написа:Хора стига бе тоя Фиат Браво ме съсипа вече 3 год. 1.4 моноинжекция на газ ми гори адски много в града лятото под 13 не е паднало зимата понеже на газ я паля ( на бензин 2 пъти сменях бенз. помпа сега пък си пали когато си посика) чакам я да загре и тогаава тръгвам, но пак ми дава поне 15 градско.... иначе извън града гори 8-9.... Единственото нещо което до сега не съм пробвал е чистене на дюзата и тая пластина която се слагала под дюзата.... незнам точно как ще ми свали разхода Някои да има същния проблем с разхода и някакви идей да ми предложите ..... Побарках се с тоя фият какво ли не му се разялая....fiat brava 1.4 12v 1997
Коментар
-
kapon4o написа:Хора стига бе тоя Фиат Браво ме съсипа вече 3 год. 1.4 моноинжекция на газ ми гори адски много в града лятото под 13 не е паднало зимата понеже на газ я паля ( на бензин 2 пъти сменях бенз. помпа сега пък си пали когато си посика) чакам я да загре и тогаава тръгвам, но пак ми дава поне 15 градско.... иначе извън града гори 8-9.... Единственото нещо което до сега не съм пробвал е чистене на дюзата и тая пластина която се слагала под дюзата.... незнам точно как ще ми свали разхода Някои да има същния проблем с разхода и някакви идей да ми предложите ..... Побарках се с тоя фият какво ли не му се разялая....
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар