Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Регулиране изпарител

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Пичове, излишно се карате. Настройката на газова уредба е като слагането на кисело зеле - всеки си има чалъм, и по неговия начин става най-добре.

Коментар

Коментар

Вече съм се занимавал ,няма такова животно,доколкото разбрах датчик за детонации има само след 98 или 99г
        FIAT MAREA 1.6 16V Weekend 99

Коментар

Коментар

A къде се намира ,защото съм виждал на някои че има,но при мене мястото е празно
            FIAT MAREA 1.6 16V Weekend 99

Коментар

deadairplane написа:
              pakumba написа:
              deadairplane написа:
              Те това нещо с какво мислиш се прави?
              с отверка, или поне аз така ги правя, затова и исках да видя инструмента. имаш ли идея как се казва?
              Не знам как се казва, обаче с отверка никога не можеш да постигнеш резултата от снимката с такова качество.
              Светльо това се казва коносна дъска. :D Тук са се заформили интересни разсъждения, за съжаление ги виждам сега и нямам време да чета толкова да се включа и аз малко.

Коментар

chaveto написа:
                Колега @deadairplane на теб проблема ти е, че говориш предимно за автомобила от подписа ти и сравняваш всичко с него. Какъв е смисъла да е пълно с ел. в един автомобил след като започваме да симулираме какво ли не Това е точно както във филма Матрицата. А относно за тръбичките няма какво да коментирам от страна на инструменти. Да не говорим, че с едно шило и малко мерак можеш да направиш същото нещо, но за много повече време.
                Виж тук може доста да се поспори а пък и ако стане и да не испуска газ връзката.

Коментар

Working...
                X