янко написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Регулиране изпарител
Collapse
X
-
-
deadairplane
-
@deadairplane искам само да ти кажа, че по твоята логика за всичкото което изписа всяка една кола с обикновена газова трябва да ходи през 500км на ГА и ако не ходи след 5000км ще може да върви само на ГАЗ Що не ходиш да си легнеш да се наспиш и понеже видях, че вече имам предупреждение от теб (СПАМ) би ли ми дал линк към спама да видя къде толкова спамих.
Коментар
-
deadairplane
-
Колега една обикновена газова никога не можеш да я накараш да работи винаги еднакво и от там се обезсмислят всичките настройки. Това значи все да си настройваш. Дори и да я настроим с китайски мултицет от 2лв който 200-300mV ги няма за нищо след някой друг километър пак трябва да настройваш. А като започне да се слагат симулатори, аванс процесори................... по добре направо да си сложим ГИ. И да не забравяме, че и на бензин ако имаме грешни показания от ламбда сондата в един момент ЕКУ-то може да запише въпросната грешка и пак отива в кофата за боклук. Темата беше как се настройва изпарител а не какви са последиците.................... и ако уредбата е обикновена според теб всичко заминава за кофата за ХХХХкм, но понеже си решил, че примера на колегата Янко е по точен и ще защити двигателя за 300км и трябва да рипаш срещу мен.ЕДИТ: и забрави да направиш забележка на колегата Янко, че праща човека на газ анализатор, защото като имаме катализатор газ анализатора може да си го заврем на едно тъмно място.
Коментар
-
pakumba написа:deadairplane написа:3. Изкаш да ми кажеш че като всеки всичко знаещ и всичко можеш имамш всички инструменти, включително и тези за тръбите ли?Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
deadairplane
-
deadairplane
-
deadairplane
-
Колега @deadairplane на теб проблема ти е, че говориш предимно за автомобила от подписа ти и сравняваш всичко с него. Какъв е смисъла да е пълно с ел. в един автомобил след като започваме да симулираме какво ли не Това е точно както във филма Матрицата. А относно за тръбичките няма какво да коментирам от страна на инструменти. Да не говорим, че с едно шило и малко мерак можеш да направиш същото нещо, но за много повече време.
Коментар
-
deadairplane
chaveto написа:Колега @deadairplane на теб проблема ти е, че говориш предимно за автомобила от подписа ти и сравняваш всичко с него. Какъв е смисъла да е пълно с ел. в един автомобил след като започваме да симулираме какво ли не Това е точно както във филма Матрицата. А относно за тръбичките няма какво да коментирам от страна на инструменти. Да не говорим, че с едно шило и малко мерак можеш да направиш същото нещо, но за много повече време.
Коментар
-
deadairplane
Реклама
Collapse
Коментар