Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Настройка на ламбда контрол система

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Настройка на ламбда контрол система

Привет,имам ламбда контрол система Lovato LOV "U2". Една от първите е, (cod. 783030), и не се настройва с компютър, а с някаква комбинация от даване на контакт, натискане на копчето, и помпане на педала на газта. От много време не работеше. Днес случайно попаднах, може би, на единствения човек, който знае чалъма, и той я настрои, като динамика е супер, но мен ме сърби да я почовъркам. Трябва ми алгоритъма, по който се настройва, Google не ми помогна изобщо, така че, разчитам на вас Благодаря предварително.

Колега намери ли нещо,и аз имам същия проблем но е стефанели ,дадох 50 лв за тестер но бяха пари на вятъра вече няколко месеца ги имам но си седят за украса . А освен динамиката разхода подобри ли се?
    FIAT MAREA 1.6 16V Weekend 99

Коментар

Не, не съм намерил нищо. За разхода още не мога да кажа, трябва да покарам малко.

Коментар

Ще използвам случая да ъпна темата, за да пиша за разхода - от три измервания, с общо 50 литра газ празно-празно, резултата е 11,7; 11,5; 11,7, само в София. Доста е добре, на фона на това, че преди гореше 14-16. Освен това, усещането в ниските обороти, в сравнение с преди, е като да караш турбодизел, здраво тегли още от 1500 rpm. Колеги, дайте идея как се настройва това чудо?

Коментар

колега не знам точно как е при твоя модел. аз съм с ланди ренцо от най първите и все още не съм и хванал цаката, но принципа е следният: при загрял двигател превключваш на газ и я оставаш да работи известно време, след това я форсираш за няколко секунди за да се обучи за позицията на тпс и би трябвало да си готов. метода е много грубо предаден и е за аеб войла. на моята имам упътване което е сходно на това което описах, затова предполагам че и ловато ще се настройва по този начин.иначе имам една тема по въпроса:http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...er=asc&start=0
          F/I/A/T/ Stilo 1.9 16v 04г.
          F/I/A/T/ Marea 1.6 16v 97г. - EX

Коментар

Brava 1.6 16+ АГУ(Landi Renzo)

Коментар

:P

Коментар

anttonn, проблема ти няма нищо общо с моята тема. Сега, ако започнат и да ти отговарят, моят въпрос ще отиде съвсем назад. Ще ти бъда благодарен, ако изтриеш двата си поста, и си направиш нова тема с тях. Поздрави.

Коментар

:D

Коментар

Ами натискаш бутончето "редактирай", след това или триеш всичко, или на негово място пишеш "грешка", и после "прати". Преди това си запазваш някъде текста, за да ти е по-лесно като пускаш новата тема. EDIT:Много благодаря

Коментар

Working...
                    X