Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ГИ БРЦ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

....абе човека продаде колата
    Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
    Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
    Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

Ахамммм в общи линий разбрах каквото ме интересуваше! Благодаря ви! Сега дали може да ми кажете някой сностен сервиз за ГИ където могат да ми посменят филтрите малко
      I`m HOT cause I FLY!!!

Коментар

NitroF1 написа:
        Ахамммм в общи линий разбрах каквото ме интересуваше! Благодаря ви! Сега дали може да ми кажете някой сностен сервиз за ГИ където могат да ми посменят филтрите малко
        То и за филтри ако тряя да е свестен сервиза.......... ама кво ли се учудвам като ги знам кви са повечето В всеки сервиз ще ти ги сменят не е никва философия и сам можеш ако имаш малко опит
        Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
        Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
        Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

Slavi_Lancia написа:
          NitroF1 написа:
          То и за филтри ако тряя да е свестен сервиза.......... ама кво ли се учудвам като ги знам кви са повечето В всеки сервиз ще ти ги сменят не е никва философия и сам можеш ако имаш малко опит
          Колега и ти си прав но последно ходих в Люлин2 в ФИАТ-АЛФА сервиза за да ми сменят ролка на обтегач и една паразитна ролка отивам след 1 час да си взема колата... 200м след "сервиза" ми гръмнаха два цилиндъра. Най-интересното-после се връщам да видят кво се е случило и всичките "майстори" почнаха да се вайкат как от тва моето вече двигател не ставало... А още по-интересното е че въпросния "майстор" каза " имам абсолютно същия като твоя двигател в наличност.. махаме разваления и ти слагаме тоя новия" А се оказа 4е просто ми поразвили свещите....
          I`m HOT cause I FLY!!!

Коментар

Working...
          X