Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Газифицираха ми пунтото - моля за съвет

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ясно значи не трябва да се притеснявам

Коментар

niki87bg написа:
      Ясно значи не трябва да се притеснявам
      Не ! Като засечеш разход среден ми пиши :D
      Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
      Втората......пак същата!
      (_-_)______////_______(_-_)
      Punto75-Вече на жената!
      Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004

Коментар

Добре ще пиша среден разход . А колко трябва да е по принцип нормален разход за този мотор ?

Коментар

ми не знам на мене ми е към 8-9/100 но моя ДВГ е доста по неикономичен от твоя
          Втората......пак същата!
          Punto75-Вече на жената!

Коментар

Може и тъй да е ама моята на бенз си хаби 7 смесен значи на газ ще е колкото твоя

Коментар

Други отзиви няма ли ? или не ви е интересна темата ,защото забелязвам че другите колеги са затрупани от отговори по темите си.Странно

Коментар

Здрасти колега,газовата ти е сложена добре,моята е по същия начин с тая разлика че изпарителя е пониско с около 10см.Моторчето си понася добре газта,работи доста по тихо.Разход чисто градско 8-9л.извънградско 6-7 може и повече ! Ето и снимки,абе караш си я твае!!!
                Прикачени файлове
                Fiat Multipla 1.6 16v BiPower 03:Lancia Delta3 1.6 16v 120 multijet

Коментар

Благодаря за снимките колега

Коментар

колега доволен ли си от газта...? Как е разхода всичко?! ... паленето сутрин как се прави на газ или на бензин застудя стига 1 до -2/3 ... само набензин ли палиш друго... като караш на газ и после смениш на бензнин ПРОБЛЕМ ИМА ЛИ ? Питам много заинтересовано Предварително Благодаря !п.с.Бутилката не е ли по-удобно на мястото на резервната гума? И колко излиза една газова за пунто?!
                    Ето ме вече с Фиат

Коментар

Газова

Колега повече от доволен съм с газовата , карам я вече 3 месеца и не намирам никакви проблеми.Разхода е приличен градско - 8-9 извън градско 6.5 - 7 зависи как я караш - аз под 100 не падам и ми харчи толкоз.Съжалявам само че не си поставих по голяма бутилка , таз ми е малка , ако някой продава 35 л бутилка да ми каже цена , може да се договорим нещо / може и бутилка на мястото на рез гума/ . Слагай колега и аз се притеснявах от началото ама вече се обедих че е по евтино и по екологично да караш на газ.Паленето е мн лесно , сутрин палиш на бензин оставяш я да работи 5 мин и прехвърляш на газ .

Коментар

Подкрепям колегата,аз съм с 20литрова и минавам 170-180км. градско което ми е достатъчно.Бутилка за резервна гума не ми харесва щото трябва да и търсиш друго място на резервната гума или без нея да карашкоето не е за предпоцитане!
                        Fiat Multipla 1.6 16v BiPower 03:Lancia Delta3 1.6 16v 120 multijet

Коментар

Аз съм с такава бутилка, напротив по удобно е!
                          Втората......пак същата!
                          Punto75-Вече на жената!

Коментар

Съгласен съм че ще е по удобно , не на празно искам да си намеря подобна бутилк /може и 35 л/ давайте предложения , все някой ще продава това което търся.

Коментар

Моята на мястот на гумата е 39-40 литра, от тях ползвам 32литра някъде(все пак газовата е на 10г) и минавам спокойно около 400км смесено
                              Втората......пак същата!
                              Punto75-Вече на жената!

Коментар

Working...
                              X