Ясно значи не трябва да се притеснявам
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Газифицираха ми пунтото - моля за съвет
Collapse
X
-
niki87bg написа:Ясно значи не трябва да се притеснявамPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
ми не знам на мене ми е към 8-9/100 но моя ДВГ е доста по неикономичен от твояPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
колега доволен ли си от газта...? Как е разхода всичко?! ... паленето сутрин как се прави на газ или на бензин застудя стига 1 до -2/3 ... само набензин ли палиш друго... като караш на газ и после смениш на бензнин ПРОБЛЕМ ИМА ЛИ ? Питам много заинтересовано Предварително Благодаря !п.с.Бутилката не е ли по-удобно на мястото на резервната гума? И колко излиза една газова за пунто?!Ето ме вече с Фиат
Коментар
-
Газова
Колега повече от доволен съм с газовата , карам я вече 3 месеца и не намирам никакви проблеми.Разхода е приличен градско - 8-9 извън градско 6.5 - 7 зависи как я караш - аз под 100 не падам и ми харчи толкоз.Съжалявам само че не си поставих по голяма бутилка , таз ми е малка , ако някой продава 35 л бутилка да ми каже цена , може да се договорим нещо / може и бутилка на мястото на рез гума/ . Слагай колега и аз се притеснявах от началото ама вече се обедих че е по евтино и по екологично да караш на газ.Паленето е мн лесно , сутрин палиш на бензин оставяш я да работи 5 мин и прехвърляш на газ .
Коментар
-
Подкрепям колегата,аз съм с 20литрова и минавам 170-180км. градско което ми е достатъчно.Бутилка за резервна гума не ми харесва щото трябва да и търсиш друго място на резервната гума или без нея да карашкоето не е за предпоцитане!Fiat Multipla 1.6 16v BiPower 03:Lancia Delta3 1.6 16v 120 multijet
Коментар
-
Аз съм с такава бутилка, напротив по удобно е!Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
Моята на мястот на гумата е 39-40 литра, от тях ползвам 32литра някъде(все пак газовата е на 10г) и минавам спокойно около 400км смесеноPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар