Здравейте колеги , искам малко да ми помогнете тъй като за пръв път ще карам кола на газ.Днес си взех колата от газаджията и искам да споделите вашите мнения за правилен монтаж.Ще помоля само колегите който разбират това което пишат и моля без спамене на темата.Колегата QnisZ ако се отзуве ще е още по - добре. Благодаря предварително ( автомобила е Пунто 97г 1.1 6 speed ) Газовата е ( Бутилка - Lovato , изпарител - EMMEGAS електронен , ключето е Fobus ) Чесно казано газовата е втора ръка но на малко километри.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Газифицираха ми пунтото - моля за съвет
Collapse
X
-
Колега,направи снимки под капака(къде е монтиран изпарителя,маркучи и тн.)Там е по важното на монтажа.ПП.Не забелязах че качваш още снимки.Един съвет от мен като решиш да качваш снимки ги качвай с бутона "добави файл" не пускай ново мнение за всеки файл.Ако искаш ела на срещата в неделя да погледнем за какво става въпрос. Срещата е на "Уест"в 16:00 часа.
Коментар
-
ето ако искате други снимки кажете и ще го снимам . Видях плочката но не мога да я снимам на много не удобно място е. Като за първи впечетления не намирам никаква разлика от бензин и газ автомобила набира мн добре както на бензин тъй е и на газ .Работи доста по тихо но сиг трябва да е така .Общо взето пишете ко то мислите.
Коментар
-
най-важно е плочката, в сайта на БРЦ има каталог и можеш да видиш каква е за твоя модел, иначе АГУ изглежда добре монтирано, също важно е състоянието на изпарителя и настройката му! от там натаък кеф аз за 2,5 годитни избих пунтото от каране на газPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
niki87bg написа:А изпарителя не е ли много високо или няма кои знаи какво значение?Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар