значи колеги ме посъветвате да не сменям плочката,защото после няма да върви,така ли да разбирам.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Брава 1.6.16v разход 10/100 извънградско
Collapse
X
-
зависи колко мм ти е плочката. изчакай да минеш някой и друг километър, после настройка и кажи колко мм ти е плочката. както казах 36 при мен харчеше супер, обаче ебаси вървежа. със свалянето на диаметъра на плочката разхода по принцип расте и динамиката се подобрява на ниски и празния ход се стабилизира- страдат високите и на бензин ако те вълнува. просто трябва най-добрия компромис.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
в момента незнам колко мм.ми е плочката,но ако имам проблем с обороти когато я сменя по добре да не я сменям.а за настроиката маистора когато ходих за първи път не ми бара изпаритела а само ми намали газта от троиника и ми каза като сменим плочката ако гори пак толкова нищо не може дасе направи.
Коментар
-
biker_81 написа:И къде ви е далаверата да гори 10 газ ако гори 7 бензин извън града.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Колеги, аз имам браво 1.6-16 103 ps и ми гори 10 извън града, като под 150 не съм падал. Не се лъжете да ходите на газ-анализатор, защото пропан-бутана като състав няма нищо общо със бензина. Газ-анализатора отчита емисиите само в бензина и дизеловото гориво. С плочката, която съм си конструирал не правя разлика във вървенето на бензин и газ. Автомобила ми се разтяга до 8000 оборота. Със спортния филтър ми се вдига разхода на бензин 10-15%, а на газ-20%.Със спортен филтър демаража на автомобила ми ми е невероятен.
Коментар
-
Мен ми е ентересно как ти е контрафалца на газ при такъв невероятен демараж.:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар