фиат брава 1.6.16v агуто е ново смисъл изпарител ланди с симолатор на дюзи и гори 10/100л.извън градъ,струвамисе множко.ходих при газаджията и ми намали от троиника ама така немога да тръгна и пак отвих троиника.от какво може да е така?несъм ходил на газанализатор възможноли е да се оправи,да гори по малко ноо и да мога да тръгна от място,защото като се намали от троиника немога да тръгна.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Брава 1.6.16v разход 10/100 извънградско
Collapse
X
-
miro_84 написа:незнам какво става ама не е добре за джоба ми,утре ще видя какво става.ex. Fiat Marea 1.6 16V
ex. Lancia Dedra SW 2.0 16V
Lancia Kappa 2.0 VIS
Коментар
-
Стига сте шашкали човека с този газанализатор, колкото хора съм чувал да ходят на такова регулиране никой не е останал доволен, из нета е бъкано с описания как да си настроиш газовата, особенно нов изпарител се регулира съвсем лесно. И както каза пакумба, карай със 120-30 и поне да не питаш, защо гори 10.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
днес ходих на газ анализатор но пичовете не работят в събота,и неможах да видя какво става.отдибих се до маистора който ми слага газовото и му казвам че промяна в горенето няма а тои ми каза че трябва да смени плочката с някоя друга и пак да засеча разхода ако е пак такъв нищо не можел да направи повече.
Коментар
-
горенето на газ не е винаги пряко свързано с карането. единствено ако е ти е перфектно регулирана газовата и си с подходящия смесител, тогава- да. Преди бях с плочка 36 мм и колата ми винаги гореше 8, без значение дали я карам 160 или 90... все 8- тва е засичано в продължение на 1 година, обаче нямаше динамика, ниските все се ебаваха, не ме кефеше, смених си плочката с 33 или 32 мм забравих точно, е, направо литна, динамика много по-добре, празния ход никога вече не ми е правил проблем /преди задържаше на 1300-1500 оборота понякога/, обаче разхода ми се вдигна и сега си харчи 10 извънградско независимо дали я крам със 90-100 или 140-150. не си и помислям да връщам старата плочкаLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар