Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Като се поизпразни бутилката не иска да обръща на газ.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Като се поизпразни бутилката не иска да обръща на газ.

Та това е проблема, като е пълна до половина (към 15-16л.) и по-малко почва трудно да превключва на газ, докато накрая съвсем спира. Щракам си с ключето и все едно няма газ. На някого да му се е случвало?
    N.Y. State of Mind

Re: Като се поизпразни бутилката не иска да обръща на газ.

sachma написа:
    Та това е проблема, като е пълна до половина (към 15-16л.) и по-малко почва трудно да превключва на газ, докато накрая съвсем спира. Щракам си с ключето и все едно няма газ. На някого да му се е случвало?
    колега защо си мислиш че има някаква зависимост между двете.да не би проблема да е другаде например самият изпарител/високото налягане/.сигурен съм в едно , и без изобщо да имаш бутилка трябва да обръща /естествено после би угаснала но това се дължи вече на друго/
    Аз знам, че нищо не знам, но има хора и това не знаят.
    Човек е 80% вода и ако няма мечти или цели в живота, това е просто една вертикална локва.

Коментар

Ами връзката я намирам, понеже като напълня бутилката и не го прави.
      N.Y. State of Mind

Коментар

sachma написа:
        Ами връзката я намирам, понеже като напълня бутилката и не го прави.
        да не би високото налягане на изпарителя да е много завишено/смисъл като ти привърши газта,колкото и да е пада налягането в бутилката и не може да преодолее натиска на пружината за високото а тя се натяга при някои изпарители, но при други не/. това от кога го прави имало ли е намеса някаква/ремонт например/
        Човек е 80% вода и ако няма мечти или цели в живота, това е просто една вертикална локва.

Коментар

Прави го от месец някъде. Не е имало ремонти по изпарителя. Това от някой от винтовете оправя ли се или не?
          N.Y. State of Mind

Коментар

sachma написа:
            Прави го от месец някъде. Не е имало ремонти по изпарителя. Това от някой от винтовете оправя ли се или не?
            почти напълно съм сигурен че проблемът ти е в изпарителя не другаде /макар че е против логиката/, но не бараи външните винтове по него, те си имат друго предназначение.все пак някои трябва да я види на място

Коментар

Та да сложим поанта на темата, оказа се бобината на изпарителя, 30лв. и решихме проблема. Първо обаче смених клапан и малко реленца, ей така за цвят. Така и не можах да си обясна защо като беше по-пълна бутилката превключваше, а като се поизпразни не, вероятно просто съвпадение кога бобината е "зацепвала"... Както и да е, проблема беше решен от момчето от газ-сервоза под моста Чавдар (на Сливница), вече 2-3 пъти ходя по разни проблеми там, добре работи и не взима скъпо. А и работи в събота.Та така, вече си перкам на газ :D
              N.Y. State of Mind

Коментар

Working...
              X