Здравейте колеги! Скоро мисля да слагам ГИ, но въпреки многото изчетени теми по въпроса не успях да се ориентирам какво ГИ точно. Колата ми е браво 1.8 96 година с метални колектори! Янис ми предлага полски АГ Зенит или АЦ Стаг 200 за 1300 лв, но се чудя няма ли да е по-добре да дам още 150 лева и да сложа Ловато? От време на време чувам и добри мнения за ГИ-та с цена около 1000 лв което е значително по-малко от първите три ГИ които посочих, но пък от друга страна не ми се рискува с икономии от 300-400 лева които може да ми излезнат през носа после. Вие какво ще ме посъветвате? Другият въпрос е относно къде според вас е най-добре да направя монтажа? Дали при Янис за който чувам само добри отзиви или ако реша да слагам Ловато представителният им сервиз http://www.lovato-bg.com е по-добрия вариянт ? Благодаря ви предварително за отговорите!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос относно ГИ
Collapse
X
-
Подкрепям, ако имаш пари даи някои лев и си сложи БРЦ не се занимаваи с глупости да не те боли главата. Ако пък искаш да спестиш пари си слагаш един Фобос там може да имаш ядове само с монтажа ама то къде ли нямаш Това са двете краиности или фобос за 900 лева или БРЦ за 1450. Ама щом си преглътнал 1300 мисля че си готов да дадеш оюе 150 за БРЦ трябва да знаеш че хората от БРЦ (италия де) наистина знаят какво правят За ловато не те съветвам в Италия Ловато не се прави турско е, софта им е калпав няма възможности за хубави и прецизни настроики което за твоята кола е важно. Виж за голфове и беемвета от 20 ти век става щот там комповете са прости. Не че и за тебе няма да стане ама що да даваш 1400 за Ловато когато има БРЦ Мисля че сервиза на софия газ комерс (до моста чавдар) монтира БРЦ на цена 1450 с узаконяването и прегледа. и кръгла бутилка. Уредбата е супер читава и кефи чак Няма и за миг да съжалиш за дадените пари.Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
u_bo
и аз съм за БРЦ или Фобос - но за монтажа виж колегата Atanas71 да препоръча - той обиколи няколко сервиза докато =намери точния.E ако сложиш Заволи - няма да съжаляваш - но цената е над 1500 в момента , май май .... а БРЦ е по-масово и няма да си ’вързан’ към една фирма представител, както Заволи.Фобос - съшо е масов - има и един ’пиниз’ Фобос за ЕКУ + хубави инжектори = Заволи - в Пд съм виждал тази комбинация.Ако искаш да караш спортно - трябва да прежалиш пари за по-добри инжектори.
Коментар
-
mdinkov написа:абсолютно , никой в този форум не ги препоръчва нито хвали значи са добри , прост псигологически тест попитай някой извън този форум ,какво мисли за фиат и ще рабереш какво имам предвид .I`m HOT cause I FLY!!!
Коментар
-
NitroF1 написа:mdinkov написа:абсолютно , никой в този форум не ги препоръчва нито хвали значи са добри , прост псигологически тест попитай някой извън този форум ,какво мисли за фиат и ще рабереш какво имам предвид .Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
Аз слагах при тия пичове http://www.sofgas.hit.bg/ , изпарителя е италиански, компа е български, бутилката мисля, че е турска, но по думите на много хора, бутилките макар и турски били ги правели доста качествено. Колата я карам от година и половина на газ и нямам никакви проблеми. Ходиш при тях на 15 000км само да сменяш 2 филтъра и това е. Мога да кажа, че разлика във вървенето няма, а разхода е равен на този при каране с бензин.NitroF1 написа:Колега, аз съм с Фиат Купе 1.8 16в, и с ГИ БРЦ. Треа да знаеш че колата върви много стабилно и разликата газ-бензин във вървене е много малка. А разхода на газ като пари сравнение с бензин е 40% по-малък Ако пътуваш често...ще я избиеш за нула време )punto HGT
Коментар
-
didich написа:Аз слагах при тия пичове http://www.sofgas.hit.bg/ , изпарителя е италиански, компа е български, бутилката мисля, че е турска, но по думите на много хора, бутилките макар и турски били ги правели доста качествено. Колата я карам от година и половина на газ и нямам никакви проблеми. Ходиш при тях на 15 000км само да сменяш 2 филтъра и това е. Мога да кажа, че разлика във вървенето няма, а разхода е равен на този при каране с бензин.NitroF1 написа:Колега, аз съм с Фиат Купе 1.8 16в, и с ГИ БРЦ. Треа да знаеш че колата върви много стабилно и разликата газ-бензин във вървене е много малка. А разхода на газ като пари сравнение с бензин е 40% по-малък Ако пътуваш често...ще я избиеш за нула време )Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар