Здравейте.От известно време забелязвам че моята марийка ми прави магарии.Когато е на бензин колта не ми прави абсолютно никакви проблеми но когато мина на газ се почва.Проблемът е че когато пипна педала на газда да речем до 1400-1500 оборота и пусна педала оборотите падат до около 500 и после се вдигат като скасяват амплитудата нколко пъти все едно се задухва(ако така може да се каже).Ако обаче се вдигнат над 200 2500 оборотите си падат плавно и си се задържат на 900.Какво може да е това?Ако някой е имал подобен проблем нека сподели дали има решение.Съмнението ми е за или по-бедна или по-богата смес но това разбира се е мое предположение.Благодаря ви предварително.Колата е Мареа 1.6 1999 г.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Падане на обороти
Collapse
X
-
имах подобен проблем и бях нарочил изпарителя за виновник, но се оказа МПХ. извадих, почистих след това откачих клемите на акумолатора за 4-5 часа запалих на бензин /без подаване на газ/ и я оставих да работи така 10-15 мин. след това покарах малко само на бензин и се оправи. не знам дали при теб ще помогне но нищо не пречи да опиташ.п. с. "АГУ-то е обикновена с изпарител.Да наистина това го пропуснах. "ГИ също имат изпарители т.е всички уредби имат изпарители и преди някой колега да ме засече че уредбите с директно впръскване на газ по налягане нямат ще кажа че тях не ги слагам в сметката. :DF/I/A/T/ Stilo 1.9 16v 04г.
F/I/A/T/ Marea 1.6 16v 97г. - EX
Коментар
-
bbw написа:имах подобен проблем и бях нарочил изпарителя за виновник, но се оказа МПХ. извадих, почистих след това откачих клемите на акумолатора за 4-5 часа запалих на бензин /без подаване на газ/ и я оставих да работи така 10-15 мин. след това покарах малко само на бензин и се оправи. не знам дали при теб ще помогне но нищо не пречи да опиташ.Fiat Tipo 1.4 91 AGT cat.
Fiat Marea 1.6 16v 99
Коментар
-
ludiqbasist написа:bbw написа:имах подобен проблем и бях нарочил изпарителя за виновник, но се оказа МПХ. извадих, почистих след това откачих клемите на акумолатора за 4-5 часа запалих на бензин /без подаване на газ/ и я оставих да работи така 10-15 мин. след това покарах малко само на бензин и се оправи. не знам дали при теб ще помогне но нищо не пречи да опиташ.F/I/A/T/ Stilo 1.9 16v 04г.
F/I/A/T/ Marea 1.6 16v 97г. - EX
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар