Здравейте!Вчера тръгнах по сервизите,защото колата ми гори 10л. газ на 60км а бензин още повече.В бош ми казаха че проблема ми идва от ламбда сондата и също така,че ако искам да карам предимно на газ ламбда сондата щяла да ми изгори след мащимум 3 месеца,защото газта давала по голям конденз.И сега се чудя какво да правя. Ще съм ви благодарен да чуя и вашето мнение. Благодаря ви предварително!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Mоля ви за съвет...
Collapse
X
-
Uho написа:Темпрата я карах 6 години на газ, в момента я кара(вече втора година) на жената дядо й и сондата все още си е наред.А Зетата и тя вече подкара третата година на газ - и при нея сондата е ОК. Така, че това според мен попада в графата на градските легендиBravo 1.6 16v
Коментар
-
Ще съжаляваш,защото цената е прекалено висока!Цената на ламбда сонда е около 150 лева http://axm-auto.com/Каква ще е тази настройка за 200 лева???Хайде имаш смяна на ламбда сонда (не вярвам да е повече от 30 лева)Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
dudulia написа:Ще съжаляваш,защото цената е прекалено висока!Цената на ламбда сонда е около 150 лева http://axm-auto.com/Каква ще е тази настройка за 200 лева???Хайде имаш смяна на ламбда сонда (не вярвам да е повече от 30 лева)Bravo 1.6 16v
Коментар
-
Matakov написа:dudulia написа:Ще съжаляваш,защото цената е прекалено висока!Цената на ламбда сонда е около 150 лева http://axm-auto.com/Каква ще е тази настройка за 200 лева???Хайде имаш смяна на ламбда сонда (не вярвам да е повече от 30 лева)
Коментар
-
Тия пичове от Бош на Куклеско в Пловдив пролетта не можаха да ми прочетат компютъра. Представяте ли си 10 минути работи ня място колата и не можаха да се свържат ква настройка кви 5 лева. Да не си припарил там, пробвай на Авто Перфект или нещо такова беше срещу Бриколаж.Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ
Коментар
-
Ако при тези цени отидеш там...си за хапчета! Не се излагай. Има много други кадърни сервизчета. Пробвай сервиз формула на бул Южен. Поне за сондата. Или една диагностика.То при тези цени направо я закарай в представителството. Ще ти легне по-евтиноHonda Accord 1.8 115к.с. 96г.
Honda Civic 1.5 90к.с. 93г.
FIAT Marea 115 '99 1.8 113hP 182.A2.000