Преди като карах една ладичка на газ като почнеше да свършва газта губеше мощност във високи обороти, но минаваше така може би 2 километра на ниски оборотиБеше като индикация кога газта почва да свършва е много удобно.Защо сега на фиата ми като му свърши газта буквално за 10 метра губи мощност и угасва веднага?Има ли начин да накарам и фиата да прави така?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как да направя да върви повече време при свършване на газта
Collapse
X
-
Как да направя да върви повече време при свършване на газта
http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първатаЕтикети: –
-
maskarata написа:На 3500 оборота като забие муцуната изкарвам още 1.5 километра, на висока предавка с по-ниска скорост.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
FIAT БРАВО 1.2 16v
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
Не ти уредбата я слага наскоро нали? И при мен отначалото беше така, но после почна да свършва плавно и с предупреждение, явно се получава от разработването на изпарителя и аз не знам, покарай още най-вероятно ще се оправи от самосебе си....--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
и при мен забива яко муцуната.даже миналата седмица тръгвам на един светофар 1-ва 2-ра и3-та сложих по-дълго и някаде на около 3000 и нещо борота и щях да цункам волана.и щрак копчето да обърне на бенз... и как се изтреля само голям филм...Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
-
van_dal написа:Не ти уредбата я слага наскоро нали? И при мен отначалото беше така, но после почна да свършва плавно и с предупреждение, явно се получава от разработването на изпарителя и аз не знам, покарай още най-вероятно ще се оправи от самосебе си....http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
FIAT БРАВО 1.2 16v
Коментар
-
Баси колко мнения и нищо конкретно по проблема!!! Човека пита как да си го направи, а не как е при вас! Просто накарай майстора ти да вдигне малко сондата в бутилката ти, че в момента е на дъното и смуче течна гас до като свърши напълно. Като се вдигне малко, като намалее нивото ще почне да дърпа изпарена още от бутилката и няма да ти върви на високите обороти защото няма да стига дебита.Brava 1.6 16v
Коментар
-
t_i_t_o написа:Баси колко мнения и нищо конкретно по проблема!!! Човека пита как да си го направи, а не как е при вас! Просто накарай майстора ти да вдигне малко сондата в бутилката ти, че в момента е на дъното и смуче течна гас до като свърши напълно. Като се вдигне малко, като намалее нивото ще почне да дърпа изпарена още от бутилката и няма да ти върви на високите обороти защото няма да стига дебита.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
t_i_t_o написа:Баси колко мнения и нищо конкретно по проблема!!! Човека пита как да си го направи, а не как е при вас! Просто накарай майстора ти да вдигне малко сондата в бутилката ти, че в момента е на дъното и смуче течна гас до като свърши напълно. Като се вдигне малко, като намалее нивото ще почне да дърпа изпарена още от бутилката и няма да ти върви на високите обороти защото няма да стига дебита.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
FIAT БРАВО 1.2 16v
Коментар
-
infineon написа:.....Иначе аз и сега доливам ама искам да я изпразвам докрай всеки път за да засека колко гори на различните газстанции.Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
Lancia Lybra 1.8 131Hp
Коментар
-
Re: Как да направя да върви повече време при свършване на га
infineon написа:Преди като карах една ладичка на газ като почнеше да свършва газта губеше мощност във високи обороти, но минаваше така може би 2 километра на ниски оборотиБеше като индикация кога газта почва да свършва е много удобно.Защо сега на фиата ми като му свърши газта буквално за 10 метра губи мощност и угасва веднага?Има ли начин да накарам и фиата да прави така?Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар