При мен бутилката е 35л. на 80% е 28л. При празна бутилка ми заредиха 39л. и продължаваха , аз ги накарах да стопират зареждането с думите:.. "бутилката се надува веднага спри"... Оня газаджия така скоростно изкара зареждачката че падна на задник а задния десен калник така го обгази че за миг замръзна Естествено направих скандал и показах на касиера бутилката и количеството което е събрала а те .....скачат на бой Жалко че бях с децата и жена ми , иначе поне на трима болницата им беше сигурна спирка
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
къде са ви сипали повече газ отколкото побира бутилката ви ?
Collapse
X
-
u_bo
Re: къде са ви сипали повече газ отколкото побира бутилката
Atanas71 написа:Ще направя молба към модератор да премести последните мнения от темата Фобос тук. Те са точно свързани с новоткритата от колегата u_bo тема :D
Коментар
-
u_bo написа:Atanas71 написа:Ще направя молба към модератор да премести последните мнения от темата Фобос тук. Те са точно свързани с новоткритата от колегата u_bo тема :DФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
u_bo
Коментар
-
Atanas71 написа:u_bo написа:Atanas71 написа:Ще направя молба към модератор да премести последните мнения от темата Фобос тук. Те са точно свързани с новоткритата от колегата u_bo тема :DПравило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
Ако имате поплавъци е нормално всеки път да ви зареждат различно,освен когато сипят повече газ от колкото ви е бутилката.Така че,в това 40 литрова бутилка да сипват всеки път различно е нормално.Имам приятел с 40 литрова без поплавък всеки път му сипват 38.200,а аз съм с 40 литрова с поплавък и всеки път е различно 32,35 дори и 38.Другото,което е от значение е за поплавъка е как е разположена бутилката в багажника и какво налягане има газта на бензиностанцията.Уточнете първо тези неща и тогава класирайте "най - истинската" бензиностанция.Fiat Brava 1.8 16V GT
Коментар
-
u_bo
niko09 написа:Ако имате поплавъци е нормално всеки път да ви зареждат различно,освен когато сипят повече газ от колкото ви е бутилката.Така че,в това 40 литрова бутилка да сипват всеки път различно е нормално.Имам приятел с 40 литрова без поплавък всеки път му сипват 38.200,а аз съм с 40 литрова с поплавък и всеки път е различно 32,35 дори и 38.Другото,което е от значение е за поплавъка е как е разположена бутилката в багажника и какво налягане има газта на бензиностанцията.Уточнете първо тези неща и тогава класирайте "най - истинската" бензиностанция.
Коментар
-
Това с повечето литри не е ли от времето? Трябва да намерим няккаво инфо, и да напишем тема, ако не е вярно, хората да си търсят правата.На мен ми бяха зареждали в 30 литра бутилка 35 и се ядосах бая...Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
u_bo написа:niko09 написа:Ако имате поплавъци е нормално всеки път да ви зареждат различно,освен когато сипят повече газ от колкото ви е бутилката.Така че,в това 40 литрова бутилка да сипват всеки път различно е нормално.Имам приятел с 40 литрова без поплавък всеки път му сипват 38.200,а аз съм с 40 литрова с поплавък и всеки път е различно 32,35 дори и 38.Другото,което е от значение е за поплавъка е как е разположена бутилката в багажника и какво налягане има газта на бензиностанцията.Уточнете първо тези неща и тогава класирайте "най - истинската" бензиностанция.Fiat Brava 1.8 16V GT
Коментар
-
u_bo
tomny написа:Какво значение има налягането на колонката, клапана започва да трака при определено ниво в бутилката? Иначе аз до сега не съм попадал на неточна колонка, поплавъка ми е развален, и в 40л. бутилка винаги сипват 39,9х - 40,0х литра, когато пълня догоре.
Коментар
-
За изминати над 30 000км на газ досега не съм намерил място където да не ми се напълни бутилкато до горе (и точно). Изключение правят газстанциите на които на колонките за газ налягането което подават е като въздуха в гората - там просто се отказвам да чакам по минута за литър...При едно сваляне на "нещото" през което се пълни газ бях разменил местата на пружинката и металната съчма и тогава ситуацията на някои газстанции стана комична, но най-фрапиращия случай беше на едно ЕКО в Ахелой - успяха да ми сипят за цели 50ст., при което се придвижих до Лукойл на няколкостотин метра и си заредих нормално.Peugeot 407 2.0 HDI
Коментар
-
jorogo6o написа:добре де аз да питам при положение, че сипват повече газ минавате ли повече километри?Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар