Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

къде са ви сипали повече газ отколкото побира бутилката ви ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

къде са ви сипали повече газ отколкото побира бутилката ви ?

от доста време се каня да я пусна таз тема, но все отлагах.На доста колеги се е случвало да им заредят повече газ отколкото събира бутилката им.Нека направим класация на газстанциите - коя с най-много е излъгала.аз ще обновявам водещия пост за да се поддържа класациата за да е обективно- нека всеки си пази касовата бележка , за да подлежи на проверка името на газстанцията и датата , все пак проверкатра е висша форма на доверие.- пишете колко точно ви е газовата бутилка, за да е ясно нормалното за нея количество.за целта от около месец карам на газ ’до край’ до изпразване на бутилката, после отивам на газстанция и зареждам догоре.(не съм подредил кас. бележки и ще си едитна поста допълнително)EDIT:39.9 литра - газстанция ’Топливо’ до ж.к.Тракия , 17:00, на 23.09.200937,4 литра - Еко37,2 литра - Лукойл37,9 литра - ОМВ37,4 литра - Петролкара се до свършване на газта, а се зарежда до включване на клапана на бутилката ми

Re: къде са ви сипали повече газ отколкото побира бутилката

u_bo написа:
    от доста време се каня да я пусна таз тема, но все отлагах.На доста колегио се е случвало да им заредят повече газ отколкото събира бутилката им.Нека направим класация на газстанциите - коя с най-много е излъгала.аз ще обновявам водещия пост за да се поддържа класациата за да е обективно- нека всеки си пази касовата бележка , за да подлежи на проверка името на газстанцията и датата , все пак проверкатра е висша форма на доверие.- пишете колко точно ви е газовата бутилка, за да е ясно нормалното за нея количество.за целта от около месец карам на газ ’до край’ до изпразване на бутилката, после отивам на газстанция и зареждам догоре.(не съм подредил кас. бележки и ще си едитна поста допълнително)
    Ще направя молба към модератор да премести последните мнения от темата Фобос тук. Те са точно свързани с новоткритата от колегата u_bo тема :D
    Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

На мен ми сипаха на "ШЕЛ" 37 литра газ в 40 литрова бутилка при положение,че тая кола с която заредих тея литри съм я карал 10 месеца и повече от 31 литра не са ме зареждали никога..А дори в бутилката имаше още газ.. А на едно приятелче в 50 литрова бутилка на някоя от незнаините газостанции по пътя за морето са му заредили 63 литра газ в 50 литрова бутилка..
      Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

леле майко 63 газ на 50 бутилка.щях да падна мойта е 30 литра и 2 пъти съм я пълнил до горе . на последния път влязоха 25 литра , ама не е изключила щот виках на газаджията да изключва (тъкмо бяха станали 26 лв)а 1-я път изключи сама като влязоха 20 литра , явно съм имал няколко останали на дънцето , а уж седеше на червено.п.п. някой път ми прави чалъми , не показва колко газ имам , ама от седмица две показва точно. да се надявам че ще е така занапред. поздрави ! :D
        Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

всички ОМВ та във Варна......на 27 литрова бутилка-от 29 до 33 литра при положение че отивам на газ до там.
          ФИАТ БРАВО 1.4-ГОЛЕМИЯ МОТОР

Коментар

4i4oico написа:
            всички ОМВ та във Варна......на 27 литрова бутилка-от 29 до 33 литра при положение че отивам на газ до там.
            Не само във Варна е така,снощи заредих на ОМВ до метро в Бургас в 28 литра бутилка ми сипаха 29,700 при положение че не бях я изпразнил до края.Общото ми мнение след близо 2 години каране на газ е че на всички места има разминаване в литрите.
            FIAT FORUM BULGARIA
            Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
              4i4oico написа:
              Не само във Варна е така,снощи заредих на ОМВ до метро в Бургас в 28 литра бутилка ми сипаха 29,700 при положение че не бях я изпразнил до края.Общото ми мнение след близо 2 години каране на газ е че на всички места има разминаване в литрите.
              Аз в София си набарах една газостанция дето хем е с 6 стотинки надолу от другите в цените,хем нито един път за 4 месеца не са ме излъгали в литрите и колата си върви доволно с тая газ и съм много доволен ! И на Лукойл съм нямал проблеми когато съм сипвал ..
              Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

4i4oico написа:
                подкрепям + омв във Ямбол На обратния полюс Еко на изхода за София
                F/I/A/T/ Stilo 1.9 16v 04г.
                F/I/A/T/ Marea 1.6 16v 97г. - EX

Коментар

Винаги карам от пълна до празна бутилка, с изключения на дните, когато пътувам. Класацията бие едно ОМВ във Варна (на Железкова и Мир - кръстовището) миналата година. При бутилка 35 литра и съвместимост макс 28, пича нахака 34, като се има предвид, че имаше 1.5-2 литра вътре със сигурност. Аз си говорех отстрани по телефона и пропуснах цифроманията на екрана, но накрая се озадачих. Затова вече при зареждане си стоя до края и зяпам. На друго място не са ме "прехранвали" много. Имаше 1 път на един Петрол на Симеоновско в София, ама беше с 1 литър, както и на Шела на Г.М. Димитров) пак с 1 л. Най-точна е колонката на ОМВ в Дървеница (до 7,8,9 блок). Там при абсолютно празна бутилка и хладно време пистолета удари на 27.93, и то при няколко поредни зареждания при такива условия на горе долу еднаква цифра спира.
                  Fiat Brava 1.4 12V

Коментар

bbw написа:
                    4i4oico написа:
                    подкрепям + омв във Ямбол На обратния полюс Еко на изхода за София
                    ОМВ Шумен, на 27л. бутилка ми сипаха 29л. газ като имаше газ в бутилката и още не се беше напълнила бутилката но спрях момчето.Откакто отвориха в Шумен ЕКО сипвам само там,когато ходя в Шумен.Като цяло зареждам само на ЕКО и съм много доволен и като количество и като разход!
                    Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16V 97г.с АГУ
                    Fiat Bravo SX 80 16V 99г. с ГИ АС

Коментар

ЕКО - Бургас, Комлука. При най малко 5 литра в бутилката ми сипаха 24.900, а тя никгоа не е взимала повече от 24, дори в празно състояние.
                      Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
                      Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

Пак да напиша- в 25л. бутилка -> 27,3л. газзззззз

Коментар

В Шел ! 30 литра ми е бутилката и трябва да побира към 26, те ми заредиха 32 литра и викат споко всичко е ок : D
                          Grande Punto 1.3 75 hp
                          Croma 1.9 Multijet 150 hp

Коментар

За година и половина и поне 70 пълнения,винаги "до горе",10 на Петрол (на три различни места),веднъж на ОМV Сливен, а останалите на Лукойл (на не повече от 10-12 газстанции),при 30 литрова бутилка и през зима ипрез лято, повече от 28,24 не са ми сипвали ...
                            Seat Altea XL 1.4/16v 92kW '14
                            ex:Astra H 1.4/16v 66 kW '08
                            ex:Brava 1.6/16v klima, LPG Lovato, 76 kW '96
                            ex:Astra 1.7 D, 42 kW-мъртвец '93

Коментар

На мен в Лукойлми сипаха вчера 29 литра в 28 литрова бутилка при положение , че в нея имаше още останала газ.
                              Виж бейби не сме глупаци,
                              ние сме отбор от здравеняци.
                              Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                              така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                              http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Working...
                              X