от доста време се каня да я пусна таз тема, но все отлагах.На доста колеги се е случвало да им заредят повече газ отколкото събира бутилката им.Нека направим класация на газстанциите - коя с най-много е излъгала.аз ще обновявам водещия пост за да се поддържа класациата за да е обективно- нека всеки си пази касовата бележка , за да подлежи на проверка името на газстанцията и датата , все пак проверкатра е висша форма на доверие.- пишете колко точно ви е газовата бутилка, за да е ясно нормалното за нея количество.за целта от около месец карам на газ ’до край’ до изпразване на бутилката, после отивам на газстанция и зареждам догоре.(не съм подредил кас. бележки и ще си едитна поста допълнително)EDIT:39.9 литра - газстанция ’Топливо’ до ж.к.Тракия , 17:00, на 23.09.200937,4 литра - Еко37,2 литра - Лукойл37,9 литра - ОМВ37,4 литра - Петролкара се до свършване на газта, а се зарежда до включване на клапана на бутилката ми
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
къде са ви сипали повече газ отколкото побира бутилката ви ?
Collapse
X
-
u_boЕтикети: –
-
Re: къде са ви сипали повече газ отколкото побира бутилката
u_bo написа:от доста време се каня да я пусна таз тема, но все отлагах.На доста колегио се е случвало да им заредят повече газ отколкото събира бутилката им.Нека направим класация на газстанциите - коя с най-много е излъгала.аз ще обновявам водещия пост за да се поддържа класациата за да е обективно- нека всеки си пази касовата бележка , за да подлежи на проверка името на газстанцията и датата , все пак проверкатра е висша форма на доверие.- пишете колко точно ви е газовата бутилка, за да е ясно нормалното за нея количество.за целта от около месец карам на газ ’до край’ до изпразване на бутилката, после отивам на газстанция и зареждам догоре.(не съм подредил кас. бележки и ще си едитна поста допълнително)Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
-
На мен ми сипаха на "ШЕЛ" 37 литра газ в 40 литрова бутилка при положение,че тая кола с която заредих тея литри съм я карал 10 месеца и повече от 31 литра не са ме зареждали никога..А дори в бутилката имаше още газ.. А на едно приятелче в 50 литрова бутилка на някоя от незнаините газостанции по пътя за морето са му заредили 63 литра газ в 50 литрова бутилка..Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...
Коментар
-
леле майко 63 газ на 50 бутилка.щях да падна мойта е 30 литра и 2 пъти съм я пълнил до горе . на последния път влязоха 25 литра , ама не е изключила щот виках на газаджията да изключва (тъкмо бяха станали 26 лв)а 1-я път изключи сама като влязоха 20 литра , явно съм имал няколко останали на дънцето , а уж седеше на червено.п.п. някой път ми прави чалъми , не показва колко газ имам , ама от седмица две показва точно. да се надявам че ще е така занапред. поздрави ! :DCitroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
-
4i4oico написа:всички ОМВ та във Варна......на 27 литрова бутилка-от 29 до 33 литра при положение че отивам на газ до там.
Коментар
-
krasio_79bs написа:4i4oico написа:всички ОМВ та във Варна......на 27 литрова бутилка-от 29 до 33 литра при положение че отивам на газ до там.Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...
Коментар
-
Винаги карам от пълна до празна бутилка, с изключения на дните, когато пътувам. Класацията бие едно ОМВ във Варна (на Железкова и Мир - кръстовището) миналата година. При бутилка 35 литра и съвместимост макс 28, пича нахака 34, като се има предвид, че имаше 1.5-2 литра вътре със сигурност. Аз си говорех отстрани по телефона и пропуснах цифроманията на екрана, но накрая се озадачих. Затова вече при зареждане си стоя до края и зяпам. На друго място не са ме "прехранвали" много. Имаше 1 път на един Петрол на Симеоновско в София, ама беше с 1 литър, както и на Шела на Г.М. Димитров) пак с 1 л. Най-точна е колонката на ОМВ в Дървеница (до 7,8,9 блок). Там при абсолютно празна бутилка и хладно време пистолета удари на 27.93, и то при няколко поредни зареждания при такива условия на горе долу еднаква цифра спира.Fiat Brava 1.4 12V
Коментар
-
bbw написа:4i4oico написа:всички ОМВ та във Варна......на 27 литрова бутилка-от 29 до 33 литра при положение че отивам на газ до там.Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16V 97г.с АГУ
Fiat Bravo SX 80 16V 99г. с ГИ АС
Коментар
-
На мен в Лукойлми сипаха вчера 29 литра в 28 литрова бутилка при положение , че в нея имаше още останала газ.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар