Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

проблем с газовата

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

проблем с газовата

помагаите пичове имам проблемл карам фиат крома 2000 карбуратор предимно на газ проблема е следния когато изфорсирам след 4000 об и пусна педала на гаста двигателя започва да работи на 500 об и след кратко и по спокоино каране оборотите се нормализират колата има ряз върви добре и не прекъсва единствено оборотите са проблем някои знаели как да ми помогне
    viva fiat

Re: проблем с газовата

sharro написа:
    помагаите пичове имам проблемл карам фиат крома 2000 карбуратор предимно на газ проблема е следния когато изфорсирам след 4000 об и пусна педала на гаста двигателя започва да работи на 500 об и след кратко и по спокоино каране оборотите се нормализират колата има ряз върви добре и не прекъсва единствено оборотите са проблем някои знаели как да ми помогне
    Бял кахър е това спрямо тези които имат с ГИ.Малко ти е бедна сместа.И си добре че не гасне, а оборотите се намаляват до 500 и след това се нормализират.Вземи си обогати малко сместа от регулировачния винт на изпарителя и малко развии винта на подаващия газ регулатор на маркуча и проблема ще изчезне.

Коментар

:D
      viva fiat

Коментар

мерси за за помощта колега нещата са 6 с изключение на едно сутрин паленето е влошено пали само като подавам газ иначе неще докато преди без да давам газ как пина ключа палеше какво трябва да се направи също мисла че падна мощноста малко имаш ли някакви идеи
        viva fiat

Коментар

sharro написа:
          мерси за за помощта колега нещата са 6 с изключение на едно сутрин паленето е влошено пали само като подавам газ иначе неще докато преди без да давам газ как пина ключа палеше какво трябва да се направи също мисла че падна мощноста малко имаш ли някакви идеи
          Разбирам,че ти си с карборатор.На бензин или на газ палиш сутрин.Ако палиш на газ е нормално да се наложи да подадеш малко газ,защото няма кой друг да ти я подаде освен ти.При бензин имаш смукач който той върши тази работа.Мощноста не може да е паднала от това леко убогатяване.По скоро обратното.Увеличи си малко аванса на запалването.

Коментар

значи сутрин като паля давам газта до долу преди да заватя така се включва смукача след което само чуквам на стартер и пали
            viva fiat

Коментар

sharro написа:
              значи сутрин като паля давам газта до долу преди да заватя така се включва смукача след което само чуквам на стартер и пали
              Значи си с автоматичен смукач,но това палене на газ ли е или на бензин го правиш?

Коментар

сори че се намесвам.. и аз съм с подобна крома.. всъщност на моята "автоматичния смукач" е нещо което дърпа рамото за газта (там където е захванато жилото).. в това положение има ли значение дали е на газ или на бенз?. а при мен въпросния смукач освен, че не му беше свързън вакума, бяха му сложили и 2 маси на електромагнитчето дето отваря клапата.. резултат - сутрин като запаля или стоя 3 минути на място и чакам да загрее подавайки газ, или тръгвам, ама на всеки светофар се разтриса, оборотите падат и гасне.. като загрее вече си е пушка.. сега съм го свързал с един ключ и доакто загрее колата е пуснат, после го изключвам.. направо стана почти ръчен .. ама ще е така докато разбера къде е бил вързан фабрично

Коментар

карам предимно на газ колега
                  viva fiat

Коментар

sharro написа:
                    карам предимно на газ колега
                    В такъв случай щом се налага да палиш на газ с доста натиснат педал на газта,значи че ти е леко по богато регилирана сместа газ/въздух.Тази регулировка се прави с Газанализатор,защото в противен случай е на слуки.

Коментар

Working...
                    X