АГУ - ми прехвърля от бензин на газ автоматично след като оборотите се вдигнат до 3 000 хиляди.не е свързано с температурата на мотора или по друг начин.може ли да се регулират тези обороти на 2 000 да речем?Защото всеки път когато потегля и колата позагрее малко трябва да я "изрежа" до 3 000 оборота за да прехвърли на газ.А е доста "грозно" според мен да застана на някой светофар и да я режа в 3 те хиляди, или докато карам да я режа на втора до 3 хиляди...има ли начин да се регулира това и ще навреди ли това на автомобила?Защото АГУ то си е с колата и в Италия са си я слагали и настройвали.PS - не е загов инжекционБлагодаря
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Прехвърляне от бензин на газ при 3 000 оборота
Collapse
X
-
zihe написа:ГИ се настройва от компютъра при дадена температура. При обикновената уредба се настройва по обороти. Доколкото знам на самия ключ газ-бензин има някаква врътка от там се прави тази настройка.
Коментар
-
Това е, че при моя ключ няма нищо.Само бутон с който при различен натиск се превключва от бензин на газ и обратното.Въпреки, че я карах при майстор ми казаха, че било нормално.Явно трябва пак да я откарам...[/quote]даи няква снимка или марка на ключа,щото моя е ланди и се настроива с дадена комбинация натисканияАз знам, че нищо не знам, но има хора и това не знаят.
Човек е 80% вода и ако няма мечти или цели в живота, това е просто една вертикална локва.
Коментар
-
marea-ta написа:Това е, че при моя ключ няма нищо.Само бутон с който при различен натиск се превключва от бензин на газ и обратното.Въпреки, че я карах при майстор ми казаха, че било нормално.Явно трябва пак да я откарам...
Коментар
-
свали целия ключ отдолу има едно малко болтче без да закрепвач ключа към мястото само кабелите закачи отзад за клю4а и я запали на на газ като въртиш болтчето на ляво или на дясно ( в едната посока увеличава оборотите на превключвана а в другата посока ги намаля това е цялата философияФиат Браво 1.6 16в с ГИ
Ауди ТТ 1.8 турбо 180кс
Коментар
-
yori2 написа:свали целия ключ отдолу има едно малко болтче без да закрепвач ключа към мястото само кабелите закачи отзад за клю4а и я запали на на газ като въртиш болтчето на ляво или на дясно ( в едната посока увеличава оборотите на превключвана а в другата посока ги намаля това е цялата философия
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар