Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Помогнете при избор на газова уредба и малко съвети

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

А за някой майстор в Хасково имате ли информация, който да работи добре?

Коментар

Re: Помогнете при избор на газова уредба и малко съвети

Sharky05 написа:
      Почти съм некомпетентен по тази тема и искам да се допитам с Вас.
      Колега,прочети внимателно всички постове от раздел Газови уредби и сам ще си отговориш на въпросите които си задаваш.Първо дали въобще да слагаш ГУ и ако решиш да слагаш каква да бъде.Но мое мнение че при годишен пробег от 8000-10000 клм е безсмислено начинаниое.

Коментар

Добре нека и аз да питам нещо става въпрос отново за браво 1.6 16в 103 коня.Интересуваме какво става с обикновена газова знам че зависи от маисторите,но все пак искам някой да каже не му ли гърми ако да често ли оборотите как са климатика като се вклиучи не играят ли оборотите какви проблеми е имал,сега зимата какво правим 3-4км на бензин прехжарляме после нагаз нещо такова общо взето какви проблеми кой е имал или има?
        Fiat Bravo 1i6

Коментар

Здравейте, вече посетих няколко сервиза, където слагат ГИ и всички ми предлагат български ГИ на SIMGAS. Въпроса ми е заслужава ли си да слагам нашенска уредба или да заложа на италиянската, която е с 300 лв. по-скъпа. Казаха ми, че при нужда да се подмени нещо се чакало доста време, а при българската не е така поради факта, че е българска. По ваши наблюдяния българската работи ли добре и в крайна сметка кое е по-добре бг или италиянска?

Коментар

d.makaveev написа:
            Добре нека и аз да питам нещо става въпрос отново за браво 1.6 16в 103 коня.Интересуваме какво става с обикновена газова знам че зависи от маисторите,но все пак искам някой да каже не му ли гърми ако да често ли оборотите как са климатика като се вклиучи не играят ли оборотите какви проблеми е имал,сега зимата какво правим 3-4км на бензин прехжарляме после нагаз нещо такова общо взето какви проблеми кой е имал или има?
            Никакви гърмежи, никакъв проблем, вече една година с моето ловато, обикновен електрически изпарител. По принцип моята е направена така, че при 3000 оборота да минава на газ, така, че винаги паля на бензин и така всичко по бензиновата система се съхранява и е работещо.
            Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

Plastex написа:
              d.makaveev написа:
              Никакви гърмежи, никакъв проблем, вече една година с моето ловато, обикновен електрически изпарител. По принцип моята е направена така, че при 3000 оборота да минава на газ, така, че винаги паля на бензин и така всичко по бензиновата система се съхранява и е работещо.
              Слагай смело не се притеснявай, само им кажи на майсторите да ти сложат реле на бензиновата бомпа. Дано да си с металните колектори, че гледам бравото ти е 98г.
              Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ

Коментар

Sharky05 написа:
                Здравейте, вече посетих няколко сервиза, където слагат ГИ и всички ми предлагат български ГИ на SIMGAS. Въпроса ми е заслужава ли си да слагам нашенска уредба или да заложа на италиянската, която е с 300 лв. по-скъпа. Казаха ми, че при нужда да се подмени нещо се чакало доста време, а при българската не е така поради факта, че е българска. По ваши наблюдяния българската работи ли добре и в крайна сметка кое е по-добре бг или италиянска?

Коментар

Слагай обикновена мани ги тия газови инжекциони. Но ако си решил все пак ГИ насочи се към най-масовите модели защото ще имаш поддръжка навсякъде, а не само при майстора, който я е инсталирал. Без значение италИЯнска или българска.
                  Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ

Коментар

Working...
                  X