А за някой майстор в Хасково имате ли информация, който да работи добре?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помогнете при избор на газова уредба и малко съвети
Collapse
X
-
Re: Помогнете при избор на газова уредба и малко съвети
Sharky05 написа:Почти съм некомпетентен по тази тема и искам да се допитам с Вас.
Коментар
-
Добре нека и аз да питам нещо става въпрос отново за браво 1.6 16в 103 коня.Интересуваме какво става с обикновена газова знам че зависи от маисторите,но все пак искам някой да каже не му ли гърми ако да често ли оборотите как са климатика като се вклиучи не играят ли оборотите какви проблеми е имал,сега зимата какво правим 3-4км на бензин прехжарляме после нагаз нещо такова общо взето какви проблеми кой е имал или има?Fiat Bravo 1i6
Коментар
-
Здравейте, вече посетих няколко сервиза, където слагат ГИ и всички ми предлагат български ГИ на SIMGAS. Въпроса ми е заслужава ли си да слагам нашенска уредба или да заложа на италиянската, която е с 300 лв. по-скъпа. Казаха ми, че при нужда да се подмени нещо се чакало доста време, а при българската не е така поради факта, че е българска. По ваши наблюдяния българската работи ли добре и в крайна сметка кое е по-добре бг или италиянска?
Коментар
-
d.makaveev написа:Добре нека и аз да питам нещо става въпрос отново за браво 1.6 16в 103 коня.Интересуваме какво става с обикновена газова знам че зависи от маисторите,но все пак искам някой да каже не му ли гърми ако да често ли оборотите как са климатика като се вклиучи не играят ли оборотите какви проблеми е имал,сега зимата какво правим 3-4км на бензин прехжарляме после нагаз нещо такова общо взето какви проблеми кой е имал или има?Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
Plastex написа:d.makaveev написа:Добре нека и аз да питам нещо става въпрос отново за браво 1.6 16в 103 коня.Интересуваме какво става с обикновена газова знам че зависи от маисторите,но все пак искам някой да каже не му ли гърми ако да често ли оборотите как са климатика като се вклиучи не играят ли оборотите какви проблеми е имал,сега зимата какво правим 3-4км на бензин прехжарляме после нагаз нещо такова общо взето какви проблеми кой е имал или има?Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ
Коментар
-
Sharky05 написа:Здравейте, вече посетих няколко сервиза, където слагат ГИ и всички ми предлагат български ГИ на SIMGAS. Въпроса ми е заслужава ли си да слагам нашенска уредба или да заложа на италиянската, която е с 300 лв. по-скъпа. Казаха ми, че при нужда да се подмени нещо се чакало доста време, а при българската не е така поради факта, че е българска. По ваши наблюдяния българската работи ли добре и в крайна сметка кое е по-добре бг или италиянска?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар