Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за инжекцион

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Въпрос за инжекцион

Колеги,предлагат ми газов инжекцион втора ръка, та въпроса ми е следния: Трябва ли да се настройва задължително компа на газовия, тоест задължително ли трябва да отида в сервиз за да се настройва? Иначе и аз мога да си я монтирам, наясно съм как, но това с настройките малко ми убягва. Колата е Мареа 1.6, 16V комби.Благодаря предварително
    Мареа 1,6 16V

Да трябва!

Коментар

и какво ти предлагат , и за колко .а на въпроса ти - не само комп-а трябва да се настройва дюзите дали са за твоя мотор - те не са универсални.

Коментар

Re: Въпрос за инжекцион

jordanfena написа:
        Колеги,предлагат ми газов инжекцион втора ръка, та въпроса ми е следния: Трябва ли да се настройва задължително компа на газовия, тоест задължително ли трябва да отида в сервиз за да се настройва? Иначе и аз мога да си я монтирам, наясно съм как, но това с настройките малко ми убягва. Колата е Мареа 1.6, 16V комби.Благодаря предварително
        Колега от каква кола е свален този инжекцион,ако е пак от Фиат 1.6 16 нямаш грижи монтираш и караш (стига да не е нещо проблемен затова да го продават).Но ако е от друка кола трябва за се бърка в компа.

Коментар

ре

ами от Астра комби пак 1.6цената е 350лв, но няма клапан
          Мареа 1,6 16V

Коментар

Re: ре

Колега,оправи си темата.За да искаш по-точни отговори напиши какъв модел ти се предлага,с какви инжектори е и т.н.Не само,че трябва да се препрограмира,ами може и да не може да стане на твоята кола.
            Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
            Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Working...
            X