Колеги,предлагат ми газов инжекцион втора ръка, та въпроса ми е следния: Трябва ли да се настройва задължително компа на газовия, тоест задължително ли трябва да отида в сервиз за да се настройва? Иначе и аз мога да си я монтирам, наясно съм как, но това с настройките малко ми убягва. Колата е Мареа 1.6, 16V комби.Благодаря предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за инжекцион
Collapse
X
-
u_bo
и какво ти предлагат , и за колко .а на въпроса ти - не само комп-а трябва да се настройва дюзите дали са за твоя мотор - те не са универсални.
Коментар
-
Re: Въпрос за инжекцион
jordanfena написа:Колеги,предлагат ми газов инжекцион втора ръка, та въпроса ми е следния: Трябва ли да се настройва задължително компа на газовия, тоест задължително ли трябва да отида в сервиз за да се настройва? Иначе и аз мога да си я монтирам, наясно съм как, но това с настройките малко ми убягва. Колата е Мареа 1.6, 16V комби.Благодаря предварително
Коментар
-
Re: ре
Колега,оправи си темата.За да искаш по-точни отговори напиши какъв модел ти се предлага,с какви инжектори е и т.н.Не само,че трябва да се препрограмира,ами може и да не може да стане на твоята кола.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар