Наскоро си купи фиат брава 1.6 16 с руски газов инжекцион но мисе струва че за градцко ми гори много 15л. при нормално каране без клима и когато мисе включи перката ми гасни колата немога да намеря и кои дамия настрои,иси мисля ако сложа обикновенна газова какщее някои ако може даме посъветва нешто какво да правя че при този разход по добре на бензин но на бенц неми отърва.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
многоми гори гас 15л.на 100км.
Collapse
X
-
15 на 100 си е доста голям разход. На мен в София с всичките и задръствания ми гори 12/100 с ГИ, колкото и на бензин. Виждам, че си от Бургас, а съм чувал, че там има някакъв майтор, който е голям спец в настройките и работи евтино. Поразпитай и отиди. Предполагам, че няма да ти вземе повече от 15-20 лв. Настройките се правят за 10-тина минути.Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
Lancia Lybra 1.8 131Hp
-
miro_84 написа:Поразпитах кои може дами оправи настроиките ама се оказа че маистора хич немусе занимава и сега незнам какво да правя,ако някои знае в някои друг град маистор дами оправи настроиките щесъму благодарен.И другиями проблем е чеми мирише на гас и това не е хич добре.F/I/A/T/ Stilo 1.9 16v 04г.
F/I/A/T/ Marea 1.6 16v 97г. - EX
Коментар
-
miro_84 написа:колеги да попитам ако махна инжекциона и сложа обикновен изпарител с плочка и кихалка? ще имамли проблеми?F/I/A/T/ Stilo 1.9 16v 04г.
Коментар
-
miro_84 написа:Поразпитах кои може дами оправи настроиките ама се оказа че маистора хич немусе занимава и сега незнам какво да правя,ако някои знае в някои друг град маистор дами оправи настроиките щесъму благодарен.И другиями проблем е чеми мирише на гас и това не е хич добре.F/I/A/T/ Stilo 1.9 16v 04г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар