сменял ли си ремък свещи кабели?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
многоми гори гас 15л.на 100км.
Collapse
X
-
miro_84 написа:мисля другата седмица да отида на стенд и да видя как е на безин,там битрябвало дами покаже какви проблеми има ако има такива на бенц нали.F/I/A/T/ Stilo 1.9 16v 04г.
F/I/A/T/ Marea 1.6 16v 97г. - EX
Коментар
-
но ако сложа изпарител,еку то изключвалисе?и тогава с изпаритела ще сменя и клапан и маркучите ще разгледам как са,и тогава ще изгаря само необходимата гас колкото и подам от изпаритела нали? защото преди малко пак ходих да проверявам за теч на гас от клапан,снадки,дюзи и мъркучи и нищо не открих.а когато отида зад колата направо си мирише на неизгоряла гас,много ме дразни така и гори доста.
Коментар
-
miro_84 написа:но ако сложа изпарител,еку то изключвалисе?и тогава с изпаритела ще сменя и клапан и маркучите ще разгледам как са,и тогава ще изгаря само необходимата гас колкото и подам от изпаритела нали? защото преди малко пак ходих да проверявам за теч на гас от клапан,снадки,дюзи и мъркучи и нищо не открих.а когато отида зад колата направо си мирише на неизгоряла гас,много ме дразни така и гори доста.F/I/A/T/ Stilo 1.9 16v 04г.
Коментар
-
мисля че в багажника мирише на бензин,вдигнах кората отворих капака зада видя бензиновата помпа не видях нищо смисъл да е протекла, но на гас мирише от ауспуха и за това мисля че няма хубаво изгаряне.за изпарителя нямам,ще направя снимки и ще ти пратя.за елкон ще мина задължително и тогава ще видим от какво е.
Коментар
-
имаш изпарител!!! АГУ без изпарител има но това са нова концепция която впръсква газта в цилиндрите в течна форма. Цената на една такава уредба /доколкото ги има в бг/ е над 5000лв. ти за колко взе колата едва ли за повече от 5 хил.? не излиаза аритметиката. ИМАШ изпарител мове би е монтиран някъде където не се вижда /моят е зад левия халоген/ отиди на един газ анализатор да видят как е сместа може да е богата.Проблемът ти може да има много първопричини. Тук само гадаем и както много често става се дават съвети и сменяш части без причина и за много пари. Затова направи си диагностиките и тогава ще го мислим.Нека колегите от бургас препоръчат свестен сервизF/I/A/T/ Stilo 1.9 16v 04г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар