Здравейте колегиИнтересувам се дали имате "Кихалки" по смукателните колектори и кутите на филтрите. Знам че тук в бг всички майстори слагат, но моята уредба е монтирана в италия и няма нито една. Навсякъде където отида ми се чудят как така не гърми. Затова се чудя как е по другите коли особенно тези монтирани извън бг.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ИМате ли монтирани кихалки?
Collapse
X
-
Re: ИМате ли монтирани кихалки?
bbw написа:Здравейте колегиИнтересувам се дали имате "Кихалки" по смукателните колектори и кутите на филтрите.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
na хюндая е с пласмасови колектори и колкото и да ме плашиха газаджийте сложих бикновенна уредба (метанова) и там сложих 2 кихалки.сега ако всичко ти е наред по запалването може и изобщо да не гръмне, но на коли с 2 бобини са предразположени към гърмеж при палене на газ .ако палиш и гасиш на бензин ,няма да ти гръмне ,но какво да направя ,колата пали на газ по лесно,а свещите освен че трябва да са нови,и междуелектродното разтояне трябва да е с 1 десета по малко от това на бензин,трябва да са с подходящо топлинно число,иначе пак са ми гърмяли,не мога да препоръчам свещи подходящи за газ ,един път се набутах с бриск силвър,друг път със саджем и НЖК ,оставъл съм доволен от шампион -уж са големи ментета....и бриск от магазин за лада безрезисторни.......та на пласасови колектори кихалките са полезно нещо,мойте съм ги пробвал ,съвсем леко да духна и се отварят,гърмяла ми е и няма поражения,дано съм бил полезентипо 1.4 карбуратор вечеCNG(бившо)
хюндай акцент 1.5 CNG
киа каренс +метан
Коментар
-
кола
имам и ме е спасявала веднъж например ми се скъда -протече маркуча за водата където загрява газта преди да влезе в двигатела и свещите се намокриха виждал съм кихалки сложени отгоре на кутията а там е капака на колата няма място да мръдне - то все едно че няма нищо ами по добре да си има
Коментар
-
Нямам кихалки, кашлявици и подобни гадости по колата.Също нямам и емулатор на ламбда и на дюзи и не ми е гърмяла никога.Тия джиджафки ги слагат некадърните майстори само да взимат повhttp://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
И аз нямам кихалкии емулатор на ламбда сондата. Единствено сложи симулатор на дюза и то щото и без това е елементаррно да се запои едно съпротивление на изводите на релето изключващо дюзата. Четвърта година никакви проблеми с газовата относно разход и кихане. Ама май е време да погледна есента в какво състояние са вече мнбраните че може и да са почнали да се вкоравчват вече а и без това ми идва време да сменя и филтъра и една профилактика не е излишна.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар