Бях се заиграл с един такъв контрол преди време и МИСЛЯ,че настройката ставаше през компютър,но твърде вероятно и да се бъркам.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос - Самонастройка (самообучение) на ГУ Ламбда контрол.
Collapse
X
-
pugsy написа:Бях се заиграл с един такъв контрол преди време и МИСЛЯ,че настройката ставаше през компютър,но твърде вероятно и да се бъркам.F/I/A/T/ Stilo 1.9 16v 04г.
F/I/A/T/ Marea 1.6 16v 97г. - EX
Коментар
-
dan4o написа:порови се в aeb.it там го има в формат ПДФF/I/A/T/ Stilo 1.9 16v 04г.
Коментар
-
bbw написа:dan4o написа:порови се в aeb.it там го има в формат ПДФтипо 1.4 карбуратор вечеCNG(бившо)
хюндай акцент 1.5 CNG
киа каренс +метан
Коментар
-
dan4o написа:значи аз от ламда контрола не съм очарован,макар че много колеги го хвалят,не ми даде по добър разход ,само по добър вървеж.за това аз го свалих и един тройник + добре подбран смесител върши добра работаF/I/A/T/ Stilo 1.9 16v 04г.
Коментар
-
kristopher написа:qnisZ написа:Във фаела по долу ще намериш отговорите който търсиш. :DF/I/A/T/ Stilo 1.9 16v 04г.
Коментар
-
същият модул
bbw написа:ето снимки на електонния модул
Коментар
-
Re: същият модул
sasho_35 написа:bbw написа:ето снимки на електонния модулF/I/A/T/ Stilo 1.9 16v 04г.
Коментар
-
Re: същият модул
bbw написа:sasho_35 написа:bbw написа:ето снимки на електонния модул
Коментар
-
щом караш рядко на бензин инжекторите се "цапат" за нула време, но това е ценат която плащаме за икономията. най вероятно пак са за чистене. Аз лично гледам да карам по 100 кмна месец на бензин, а ако имам излизане извън града е още по добре защото ги минавам наведнъж и се "продухват" инжекторите. защо искаш да сменяш модула? имаш ли проблем с него? ако нямаш не го пипай. Моят ЛК като работеше имах разход 10/100 в града с климатик. иначе можеш да го смениш, но мисля че се сменя и степ мотора. на ланди ренцо новият е около 400 лв. иначе АЕБ е около 150 новКато махна въпросното капаче диода свети червено, а като подам газ червеното примигва. на бензин не помня дали светеше зелено или въобще нищо не светеше. червеният ти светодиод примигва ли кодато форсираш мотора?какъв ти е разхода? спъната ли е колата на газ или е като на бензин?п.с каква добавка ползваш? аз съм ползвал само вюрт чистител за инжектори и съм много доволен. мисля да пробвам и със спирт за горене в бензина.F/I/A/T/ Stilo 1.9 16v 04г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар