Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пак харчи 10 на 100

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Пак харчи 10 на 100

е писна ми, карал съм 250км изхарчи близо 25 литра газ от ОМВполовината е градскодругата половина извън градско със най икономично възможно каране във и извън града !писна ми наистина !имам ламбда емулатор. и пак хар4и като ламя Yellow_Flash_Colorz_PDT_10 дали да си сложа по-тъкни гуми тези са 195ки 15ки много жаден се оказа фиатчо не съм вдигал над 90 да му се невиди ... правих задръстваня по пътищата и пак 10/100 Yellow_Flash_Colorz_PDT_33
    Bravo GT 1.8

Аз ли нещо несхващам?? 10 среден разход си е напълно нормално на газ или аз несъм в час? 125км градско 12 газ125км извън 8 газсредно 10 повече от добре повече от добре поне за мен...

Коментар

И аз това се заучдих.12 градско друг път.Доста повече.
      Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
      Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

проблема ти е, че си мъчил колата с 90...карай нормално 140-150 и пак ще е 10, ама ще си по-доволен
        Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
        Fiat Bravo'97 1,6 16v
        Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Проблема е в колата, има кола харчи газ, няма кола нищо не харчи. Така е казал Сталин ко ся. Моята е 1.6 с ГИ и така харчи ти за тая се оплакваш.
          Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
          Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
          Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

моята ми прави 10 в града и 8 извън града. Мотора ми е по малак и съм с ГИ. смятам че разхода ти е перфектен
            Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
            Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

Колега купи си дизелов автомобил.

Коментар

Inessita написа:
                Колега купи си дизелов автомобил.
                да, ще ти харчи по-малко ама ще ти е по-скъпо за сметка на това
                Fiat Bravo'97 1,6 16v
                Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Re: Пак харчи 10 на 100

zloben9000 написа:
                  е писна ми, карал съм 250км изхарчи близо 25 литра газ от ОМВполовината е градскодругата половина извън градско със най икономично възможно каране във и извън града !писна ми наистина !имам ламбда емулатор. и пак хар4и като ламя Yellow_Flash_Colorz_PDT_10 дали да си сложа по-тъкни гуми тези са 195ки 15ки много жаден се оказа фиатчо не съм вдигал над 90 да му се невиди ... правих задръстваня по пътищата и пак 10/100 Yellow_Flash_Colorz_PDT_33
                  А запита ли се тези 25л. които са ти сипали на ОМВ дали не са 22-23л. И това го има , на не една газстанция са ми зареждали газ в количество превъзхождащо с 5-10л. физическия обем на бутилката. За това не се чуди много че колата има повишен разход , ако разхода е този който си описал е много добър. Даже ти харчи неприлично малко като се има в предвид по-горе писаното от мен.
                  Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Нищо ти няма на разхода...Много си е добре... 10лв/100 е идеално за СМЕСЕН разход...П.п.> Плюс това ако си карал по някакви баири на 3-та е даже идеален разход...
                    НЕ КЛИКВАЙ ТУК!
                    И ЗА НИЩО НА СВЕТА НЕ КЛИКВАЙ ТУК!!!

Codename: ФИЧО

Коментар

с тези гуми имаш някой километър отчетен по малко,имаше едно саийтче за гуми http://www.avtogumi.com/bg/polezno/parametri.phpта тука пише че ако си нормално с 165/70/13 и вместо това си с 195/70/15 километража при каране с 100 км ще ти показва 83 км/час,разгледай го ,може да не ти гори толкова,а да минаваш по -голямо разтояние ,а километража да ти отчита по малко.дано съм помогнал
                      типо 1.4 карбуратор вечеCNG(бившо)
                      хюндай акцент 1.5 CNG
                      киа каренс +метан

Коментар

Мойта държи 8,5/100 -9/100 среден а колко е по малка
                        Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
                        Втората......пак същата!
                        (_-_)______////_______(_-_)
                        Punto75-Вече на жената!
                        Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004

Коментар

Моето Браво държи около 9 извънградско с включен климатик и средна скорост 100-110км./ч. което значи че на повечето места поддържам около 120-130. Явно на твоето ще му трябва малко настройване.
                          --Старата ръжда любов не хваща!--
                          156 sportwagon 1,9 jtd 115
                          ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

това, че двигателя ти е по-голям ама хич не означава, че трябва да харчи по-малко. не знам дали има разлика в скоростните кутии, но ако има и примерно ти на 120 си на 3000 оборота, а колегата е на 3500/което е нормално за по-малък двг да е с по-къси скорости/ то разхода му скача и разни други такива неща. какво се втелясвате за литър отгоре/отдолу... то и самата гхазова не може да се пълни винаги до едно и също количество, поплавъка не е прецизна техника/всеки е виждал казанче за тоалетна отвътре/
                            Fiat Bravo'97 1,6 16v
                            Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Re: Пак харчи 10 на 100

zloben9000 написа:
                              Нормален разход на браво 1.8 .Още повече на газ.Още повече ако бай Макароне ти е издухал двигателя
                              Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                              Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                              Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Working...
                              X