Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпроси за плочка и топъл въздух от двигателя?

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Въпроси за плочка и топъл въздух от двигателя?

    Днес бях на газаджия и ето какви въпроси ми възникнаха от проведения с него разговор...1. Предложи ми да свалиме плочката, която е сложена от друг майстор с вход 2х10, каквото и да значи и да сложи друга плочка, но с 1х16Спомена, че с такава плочка би трябвало да се държи много по-добре колата и разхода да бъде по-разумен от преди..2. Топлият въздух, който идва от изпускателния колектор ми каза, че трябва да се прекъсне, защото от него колата гасне в движение при изключена скорост... На пръв поглед ми се стори странно, но като покарах после се оказа, че е прав... Но идва въпроса като ми е откачил маркуча тия отвори празни ли да ги оставя? смисъл отворени..3. Спомена че по новите норми на ЕС се налага да се смени сондата и нивомера с някакви които имали електронни защити и няколко клапана за защита още... Вие какво ще кажете? Техническия преглед го минах безпроблеми...4. Пробката за зареждане ми е вътре в багажника и според него също по нови наредби на ЕС трябва да бъде изкарана отвън но и затова не ми се заядоха като си правех прегледа...п.п.> Пропуснах да кажа че колата е моноинжекция Фиат Браво 1.4 12в. Газовата е Ловато без симулатор на ламбда сонда..
    НЕ КЛИКВАЙ ТУК!
    И ЗА НИЩО НА СВЕТА НЕ КЛИКВАЙ ТУК!!!

    Codename: ФИЧО

    #2
    Плочката се определя по каталог , намери тозе на брц има го на сайта им и веж каква е за твоя модел
    Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
    Втората......пак същата!
    (_-_)______////_______(_-_)
    Punto75-Вече на жената!
    Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004

    Коментар


      #3
      Ако поразровиш старите теми ще намериш доста неща . Аз самия бях пуснал подобна тема как се монтира газова на такъв мотор. И точно проблемите с плочката подложката която се слага над нея и махането на този същия маркуч.
      BRAVA 1.4 12v - 1998г.


      http://vbox7.com/play:124bedab

      Коментар


        #4
        отворите за маркучите си ги остави така, за другите неща е хубаво да са като там нормите, наистина е една допълнителна безопастност. аз лично бих сложил евросондата
        Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
        Fiat Bravo'97 1,6 16v
        Fiat Tempra'91 1,6 mono

        Коментар

        Working...
        X