Въпрос към колегите с газовите Bravo-та Къде са ви монтирани изпарителите на газовите уредби? Питам защото моят е монтиран на бомбето и се пада малко над разширителният съд на охладителната система и си мисля , че ми прави мизерии Мисля да го свалям надоло някаде ама незнам точно къде Поздрави.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Къде са ви монтирани изпарителите? - Проблем!
Collapse
X
-
Моят е монтиран на стойката на акукулатора. От към купето има една пластмаса с формата на триъгълник и един отвор в горния край. На този отвор ми е закачен изпарителя.Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
-
ventsi79 написа:Моят е монтиран между бомбето и казанчето за хидравличната течност.Има една пластмасова "кутия", в която е буксата за диагностика,като при монтажа на газовото малко са я "понамалили".Fiat Tipo 1.4 91 AGT cat.
Fiat Marea 1.6 16v 99
Коментар
-
ventsi79 написа:Моят е монтиран между бомбето и казанчето за хидравличната течност.Има една пластмасова "кутия", в която е буксата за диагностика,като при монтажа на газовото малко са я "понамалили".van_dal написа:Моят е под акумулатора и няма проблеми. Над разширителния съд не трябва да се поставя, защото се обезвъздушава много трудно и е вероятно да замръзва и да прави проблеми.
Коментар
-
NqKvo_GaDno написа:ventsi79 написа:Моят е монтиран между бомбето и казанчето за хидравличната течност.Има една пластмасова "кутия", в която е буксата за диагностика,като при монтажа на газовото малко са я "понамалили".
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар