Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Питане към колегите зареждащи газ на ЕКО!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Питане към колегите зареждащи газ на ЕКО!

Питането ми е следното: Имате ли проблеми с зареждането на ЕКО,и по специално изтърват ли газ пистолетите докато ви зареждат газ.Наскоро се сдобих с карта за отстъпка на ЕКО и реших да зареждам там.Отидох да заредя и по едно време пълнач ми вика чашката ти нещо не е наред,изтърва газ. За пръв път ми се случва такъв проблем от както съм сложил газовото на Фиата.Платих си с мисълта че нещо не им е наред пистолета.Реших да се пробвам и на другото ЕКО на околовръстното.И там същият проблем.Почнах наистина да си мисля че проблема е в моята кола.От там отидох на Лукойл,никакав проблем зареди си по най-нормалният начин,без да изпуска.От тогава минаха близо 20 дена и няколко пъти зареждам на различни газстанции без проблем.Та имали ли сте подобен проблем с ЕКО,за мен единственото обяснение е че нещо им има на пистолетите.Само при тях съм имал такъв проблем.
    FIAT FORUM BULGARIA
    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Аз нямам никакви проблеми с газ пистолетите на ЕКО, а съм зареждал на около 10 различни бензиностанции от веригата, но без тези в Бургас.
    Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Предимно на ЕКО слагам и за пръв път чувам такова нещо.
      The box said "Requires Windows 98 or better", so I installed Linux
      Marea SW 2400 JTD CF2 136CV 100KW "HLX-TOUR DE FRANCE"
      Ex: Brava 1.6 ELX 16V 103 hps '98 LPG Atiker + LC Romano

Коментар

wwalker написа:
        Предимно на ЕКО слагам и за пръв път чувам такова нещо.
        За сега имам наблюдения само на двете ЕКО-та в Бургас.Никъде другаде съм нямал проблем.Не мисля да хукна да сменям чашки само заради ЕКО.Ако ми прави номера и другаде съм съгласен да я подменя,но ....
        FIAT FORUM BULGARIA
        Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Сигурно са сменяли и колонките, поне тези на бензин май бяха нови. Преди пълнеха на ръка като им кажеш за колко пари, а сега натискат някакви копчета и пистолета сам изключва като стигне определната сума. Ех.. не бях зареждал бензин 5 месеца
          Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Пистолета има упълтнение накрая. Като го натиснеш то опира точно над съчмата на чашката. Сменя се лесно и това си е работа на бензиностанцията. Като се сплеска и започва това с изпускането на газ, по много малко разбира се. Също и чашките са много различни, да не казвам че има и някои дето не знам къде са ги правили, в час по трудово сигурно. Другото е да не е сложен добре пистолета, момчето може да пробва да го разкачи и да го закачи пак или като е закачен да го завърти леко.
            Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
            Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше

Коментар

при мен нямаше проблем, оня ден заредих за първи път, но нещо не ми харесва газта.
              Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
              Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

reter написа:
                при мен нямаше проблем, оня ден заредих за първи път, но нещо не ми харесва газта.
                Хммм,точно на ЕКО пък газта е една от най-хубавите.
                Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

на омв ми харесва много повече

Коментар

reter написа:
                    Всички зареждат от нефтохим, навсякъде е една и съща. където и да заредя колата върви по един и същи начин.Относно въпроса на krasio_79bs най вероятно не поставят пистолета както трябва и затова изпуска.
                    F/I/A/T/ Stilo 1.9 16v 04г.
                    F/I/A/T/ Marea 1.6 16v 97г. - EX

Коментар

Явно проблема е в некомпетентен персонал.Вече преодстъпих картата на колега от форума.
                      FIAT FORUM BULGARIA
                      Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

bbw написа:
                        reter написа:
                        Всички зареждат от нефтохим, навсякъде е една и съща. където и да заредя колата върви по един и същи начин.Относно въпроса на krasio_79bs най вероятно не поставят пистолета както трябва и затова изпуска.
                        фирмите доставчици са различни обаче, и всеки се разрежда горивата както си иска

Коментар

аз отскоро съм на газ с обикновена съм (ако има някакво значение) и досега 2 пъти съм зареждал в Търново на ЕКО но не съм имал проблем като на колегата krasio_79bs .... и да отбележа тази сутрин се прибирах от Поморие и заредих в Бургас на ОМВ.Темпрата вървеше като луда.... незнам дали си въобразявам, но ми се струва че вървеше по-добре сега на връщане , отколкото на отиване(от ЕКО)поздрави !!! :D
                          Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

аз си зареждам сако на ЕКО и в послдно време на една друга с която фирмата има някакъв договор та там зареждам служебно за по-евтино и не съм имал проблем нито с пистолетите на ЕКО нито на която и да било бензино/газ станция. а относно това каде е по-хубава газта не мога да се произнеса, но само знам че на OMV и LUKOIL бих заредил само в крайно екстремална ситуация. как може при положение че на всякаде зареждам по 20-20.5 литра и се пълни до горе от празна, а на OMV и LUKOIL ми зареждат по 25 литра. що за безумие и наглост? поне като крадат да не е толко видно
                            Fiat Bravo SX 1.4 12V

Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
                            Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Коментар

SilenceR написа:
                              аз отскоро съм на газ с обикновена съм (ако има някакво значение) и досега 2 пъти съм зареждал в Търново на ЕКО но не съм имал проблем като на колегата krasio_79bs .... и да отбележа тази сутрин се прибирах от Поморие и заредих в Бургас на ОМВ.Темпрата вървеше като луда.... незнам дали си въобразявам, но ми се струва че вървеше по-добре сега на връщане , отколкото на отиване(от ЕКО)поздрави !!! :D
                              няма съмнение в тази работа, не случайно зареждам само от там :P

Коментар

Working...
                              X