Моля , само колегите които имат Газов инжекцион STEFANELLI да пишат в темата,а въпроса ми е само с какви впечатления сте ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Газов инжекцион STEFANELLI
Collapse
X
-
Zlatev написа:доволен съм от стефчето мн добър разход засичам някъде 10 смесен режим , не се осеща разлика във вървежа между бензин и газ за сега проблеми няма вече почти 1000 км направих газтаФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Стефанелито е много добра ГИ опростена лесно се настроива, почти безпроблемна е, не следи една камара неща, дори ламбдата не се връзва, това я прави много надеждна уредба и за цената си е просто оптимален вариант ще си я караш дълго и безпроблемно верви ми !!!Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
Slavi_Lancia написа:Стефанелито е много добра ГИ опростена лесно се настроива, почти безпроблемна е, не следи една камара неща, дори ламбдата не се връзва, това я прави много надеждна уредба и за цената си е просто оптимален вариант ще си я караш дълго и безпроблемно верви ми !!!NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
мисля че последно в софия беше около 1200 лева пиши в гугъла Bigas и ще ти излезе саит на вносителя на бигаз и стефанели там има телефони за контакти, имат сервизи в софия и варнаПравило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар