Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Свързване на превключвател BRC Elegant 50

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Здравейте,Изпадна ми един автоматичен превключвател BRC Elegant 50, но за съжаление ми липсва буксата с кабелите му... Не намерих схема този точно модел, но разгледах различни схеми на свързване на други BRC превключватели и открих, че гледан отпред и отгоре крайните 2 извода са +12 и маса. Свързвайки ги светодиодите на превкюлчвателя светват в зависимост от избрания режим (бензин или авто). Остава ми да открия кои са кабелите за подаване на сигнал от бобината и за сигнал към газовия клапан и изпарителя. Не съм ентусиаст да действам по метода "проба-грешка", за да не случи нещо със запалителната система на колата. Ако някой има същия ключ и щракне една снимка на буксата или опише подредбата на кабелите по цветове ще ми бъде напълно достатъчно да се ориентирам по цветовете на кабелите. И още един кратък въпрос - сигналът от бобината трябва да е от нейния - или както някъде гледах трябва да се навият 10тина намотки около някой от кабелите за свещите?Благодаря предварително!

снимки

Забравих снимките...

Коментар

Това е верният отговор на колегата от VW клуба.
      spirof написа:
      Това ми прилича на реплика на оригиналния ключ.Подредбата може да е "всякаква"Почти съм сигурен че подредбата е следната:1.празен2.изход бензин3.сигнал /5-10 намотки върху високоволтовия кабел на бобината/4.маса5.захранване +12 след контакт6.изход газБрои се от ляво на дясно,като се гледа ключа отзад.С тримера се задават оборотите на превключване. Като се натисне бутончето отзад-принудителен режим газ.

Коментар

Working...
      X