Здравейте,Изпадна ми един автоматичен превключвател BRC Elegant 50, но за съжаление ми липсва буксата с кабелите му... Не намерих схема този точно модел, но разгледах различни схеми на свързване на други BRC превключватели и открих, че гледан отпред и отгоре крайните 2 извода са +12 и маса. Свързвайки ги светодиодите на превкюлчвателя светват в зависимост от избрания режим (бензин или авто). Остава ми да открия кои са кабелите за подаване на сигнал от бобината и за сигнал към газовия клапан и изпарителя. Не съм ентусиаст да действам по метода "проба-грешка", за да не случи нещо със запалителната система на колата. Ако някой има същия ключ и щракне една снимка на буксата или опише подредбата на кабелите по цветове ще ми бъде напълно достатъчно да се ориентирам по цветовете на кабелите. И още един кратък въпрос - сигналът от бобината трябва да е от нейния - или както някъде гледах трябва да се навият 10тина намотки около някой от кабелите за свещите?Благодаря предварително!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Свързване на превключвател BRC Elegant 50
Collapse
X
-
Свързване на превключвател BRC Elegant 50
Това е верният отговор на колегата от VW клуба.spirof написа:Това ми прилича на реплика на оригиналния ключ.Подредбата може да е "всякаква"Почти съм сигурен че подредбата е следната:1.празен2.изход бензин3.сигнал /5-10 намотки върху високоволтовия кабел на бобината/4.маса5.захранване +12 след контакт6.изход газБрои се от ляво на дясно,като се гледа ключа отзад.С тримера се задават оборотите на превключване. Като се натисне бутончето отзад-принудителен режим газ.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар