Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с оборотите придърпва

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем с оборотите придърпва

Съжалявам че не не пиша на кирилица но това не е моя комп и няма инсталирана кирилица моля да не се трие темата проблема ми е доста сериозенколата е фиат браво 1.6 с обикновенна газова свещи на около 4000 км ,кабели на около 500 кмпроблема се изразява в това че колата тресе придърпва много сериозно на газ между 2000 до 2800 оборота без значение на коя скорост е, след тези обороти се успокоява и спира тресенето -придърпванетотова което ми идва на идея е че може или мембраните да за заминали на изпарителя или филтъра да е за смяна на изпарителя на бензин ниамам никакви проблеми, проблема е от около 2 седмици и след всеки един ден за засилва моляпомагайте.Конвертирано с помоща на конвертора на форума."Модераторски екип на fiat-bg.org"

Колега както описваш проблема най - вероятно някъде има проблем с искрата. Това че са на 4000 км въобще не занчи, че не са заминали в БГ ментета дал господ. Друго за което се сещам е въздушен филтър. На мен ми придърпваще и прблема се оправи като смених гарнитура на клапани капак. Просто имаше малко теч на масло на който не обръщах внимание. Но едната от свещите се омасляваше и на газ ми придърпваше. След като отстраних това и се оправи.

Коментар

Working...
    X