за първи пат пускам тема,но типото направо ме побърка.14-15 на сто смесен разход,ходих сменях мембрани на брц-то комп. диагностика,нищто,всичко било фред.А пък типото гори.Вапроса ми е от какво друго може да гори толкова.А пропуснах да кажа,че сам сменил и ваздушниа,и че копресията ми е 10 на 4-те цилиндара.Благодаря предварително!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Гори като побъркана
Collapse
X
-
Ами по-полека го натискай, с какъв двигател е? Сега като си сменил мембраните изпарителя може ли да се регулира? Рядко се случва успешна интервенция при смяна на мембрани на БРЦ, пък и новите мембрани им трябват поне 200-300км. за да омекнат и да работят както трябва и междувременно трябва постоянно да се напасват, пробвай сега да регулираш изпарителя и пак пробвай.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
-
Незнам но и аз имам същия проблем от както имам Типо и мойто е 1.6 i.e. 75 коня но при мен и бензин гори толкова около 15-16 а за вървенето върви що годе добре за компресия незнам несъм мерил но незнам секи който е с такъв мотор на типо се оплаква от висок разход и зех да си мисля че самия мотор си е такъв.П.С. но явно не е така щом на колегата зимата му е горяла 10Fiat TEMPRA 1.6 i.e. 159A3.048 75Hp + L.P.G
Fiat BRAVO 1.4 12V SX 80Hp + L.P.G
Fiat TIPO 1.6 i.e. Selecta 159A3.048 75Hp + L.P.G LOVATO
Коментар
-
WRS и останалите.Ето го къде е типото пред нас. Същия двигател, 1.6 ie.Гори си добре и добре си върви.Аз съм питал 100 човека с такива двигатели, такъв си е разхода, височък идва.Под 13-14 градско никога не съм я смъквал, зимата и повече.Навън 7 - 7,5Това бензин.На газ, градско 15, извън града 9 - 10..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар