да му се невиди !отворих кутията за възд филтър и дъното и беше разцепено и въздушния филтър беше изхвърлен отдолу ! после сложих нов филтър зашото той прилепва до горната част а горната част си е ок !обаче ме притеснява че дъното на кутията е близо до Гумата и филтъра ще прахолясва бързо и ще се зацапва бързо ! дали да си купя нова кутия ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Гръмна ми кутията
Collapse
X
-
ГРЪМНАЛА КУТИЯ
ЗА ВСИЧКИ ПОТЪРПЕВШИ СЪС ГРЪМНАЛИ ВЪЗДУШНИ ФИЛТРИ. СЛАГАТЕ ЗАТВОРЕН СПОРТЕН ФИЛТЪР ЦЕНАТА МУ Е ОКОЛО 25ЛВ ИЗАТВАРЯТЕ ВЪЗДУХОПРОВОДА СЪС МЕТАЛНА ПЛАСТИНА НА КОЯТО ПРАВИТЕ ДВА ОТВОРА 2СМ. ВДИАМЕТЪР ВСЕКИ.СЪОТНОШЕНИЕТО ПРИ ГАЗОВИТЕ Е1/16.ПРИ ИНЖЕКЦИОНИТЕ ТОВА ДАВА 100% РЕЗУЛТАТ.МОЖЕ ДА СИ СЛОЖИШ ДОРИ ВАКУМЕН ИСПАРИТЕЛ. ТОВА НИТО ЕДИН ГАЗАДЖИЯ НЯМА ДА ТИ ГО КАЖИ.АЗ СЪМ С ТЕМПРА 2000 115КОНЯ .ВЪРВИ КАТО СТЕЛТ ГОРИ 8,5 ДО 10 КАТО Я ЮРКАМ. ЗА ВЪИЧКИ ФИАТАДЖИИ . МАРКАТА Е НОМЕР 1. АКО НЯКОЙ МУ ТРЯБВА СЪВЕТ ЗА ПОСТАВЯНЕ НА ГАЗОВА ДА ЗАПОВЯДА.Писането с главни букви не е желателно и се възприема във форума като повишен тон викане."Модераторски екип на fiat-bg.org"
Коментар
-
Re: кола
Stefan Hadjov написа:zloben9000 написа:естествено че имам кихалка ! Но тя не спаси кутията !Дупката в кутията не е голяма и може да го оставя така, не знамHonda Accord 1.8 115к.с. 96г.
Honda Civic 1.5 90к.с. 93г.
FIAT Marea 115 '99 1.8 113hP 182.A2.000
Powered by Total & Fobos LPG
Коментар
-
Re: кола
MadHead написа:Stefan Hadjov написа:zloben9000 написа:естествено че имам кихалка ! Но тя не спаси кутията !Дупката в кутията не е голяма и може да го оставя така, не знам
Коментар
-
Еххх представяш ли си, ако всички хванем и си изхвърлим газовите уредби, за какво ли ще пише Стефан Хаджов? :D Каква марка е газовата уредба? При мен за 10 К км. не ми е гърмяла нито веднъж, но съм с БРЦ на старата ми кола бях с БРЦ и пак никога не беше гърмяла, просто трябва да се подържа въздушния филтър чист и да е добре регулирана.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
въпрос към колегата dimitariliev72. Знам че не му е тука мястото да питам ама може и на лично да ми отговори. Питането е по повод това за затворения спортен филтър и металната пластина на въздуховода какво точно се прави че нещо не разбрах изцяло, а ми предстои на Крома 2000 16 v . да слагам газ и там е същия филм даже по голям че има и дебитомер за гърмене.не подценявайте италианските коли
Tipo 1.6 (149.C2.046)
Коментар
-
Гръмна ми кутията
Калине с колегите патихме със инжекционите.Накрая със много проби стигнах до това решение което дава 100% Резултат при инжекциите. До 2.2 мотор са пробите. когато ми гръмна кутията понеже неможах да намеря сложих спортен филтър но расхода ми скочи на 16 тогава изрязах една капачка от буркан на която направих два отвора 2см. вдиаметър. капачката монтирах на плюскалото по този начин направих нещо като въздушен жигльор и със увеличаване и намаляне на отворите си докарах сместа газ и въздух. на приятелчето на мегана 2000 115 коня повторихме процедурата сега му гори 9 градско 7.5 8.0 извън града нашият град нее много голям но тези стойности са по приемливи. на еспейс 2.2 110 кон. извън града 9.0 закова дори е със вакумен испарител.аз в момента съм със старгас вакумен на темпрата. в другиден ще ходя на бяла ако намеря от варна ще сложа оригинален филтър но исегасъм доволен. 0896181979
Коментар
-
Аха , разбрах преди 2 години така си правих типото и му докарвах сместа на газ само че слагах пласмасова капачка от спрей или дезодорант с горе долу нагоден отвор (при мен беше около 1.5 см. в диаметр)ама така при всички положения ограничаваш доста вървенето на бензин. Е то бензина го сведох само за палене и подгряване зимата и за придвижване до бензиностанцията. Но пък вярно оттова на 100 % нямах никакво гърмене. Незнам обаче при големия въздуховод с дебитомера дето е дали ще има ефект. а за колегата дето гърми кутии мисля че правилната регулировка на газта и паленето на бензин ще решат проблема.Поне до някъде де.не подценявайте италианските коли
Tipo 1.6 (149.C2.046)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар