Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за газов инжекцион. Проблем или напротив?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Въпрос за газов инжекцион. Проблем или напротив?

колеги от месец вече съм с газов инжекцион който си работи много коректно, но от няколко дена забелязвам, че когато двигателя е топъл и я запаля, следва едно адски леко изфорсиране 1-2 пъти до към 1200 оборота, и след това всичко е нормално. Чудя се дали това е проблем и на какво се дължи.Другия ми въпрос е, на какъв пробег от газ е хубаво да си покарам малко само на бензин и колко?
    Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
    Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

За тва изфорсирване , не се занимаваи, щом пали караи си и си свиркаи лошото е кат спре да пали За бензина няма да имаш проблеми с запушване тя си ти пали винаги на бенз, бачка на бенз до де загрее така че е достатъчно, поне аз до сега 2 годни не съм стигнал до дюзи. И не съм карал специално на бензин с тая цел. Може примерно да има проблем ако да кажем палиш сутрин и после минаваш 100-200 км само на газ , тоестс паленията са доста редки в голям период от километр. Все едно да пътувам сутрин до софиа от пловдив и вечер да се връщам, такаимама само 2 паления а 300км път. Тогава може да има някъкво по скорашно запушване но едва ли. Мисля че и самата конструкция на дюзата е добра и това също влияе на добрите резултати, на реното едно време се запушваха мноо бързо но бяха доста по калпави.
    Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
    Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
    Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

ами не, колата си я карам предимно градско, така че явно нямам от какво да се притеснявам

Коментар

Слави ти е отговорил, остава да уточниш какъв ти е ГИ ?иначе това форсиране е от адаптация - и щом ти пали от четвърт - не го мисли изобщо.

Коментар

u_bo написа:
          Слави ти е отговорил, остава да уточниш какъв ти е ГИ ?иначе това форсиране е от адаптация - и щом ти пали от четвърт - не го мисли изобщо.
          мерси за отговорите, а инжекциона е полски и довечера ще пусна вече снимки защото марка така и не разбрах каква е

Коментар

Working...
          X