Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Метан по пътя за Варна?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Метан по пътя за Варна?

Налага ми се да пътувам до Варна в петък и искам да попитам къде има метан по пътя, защото не съм пътувал досега по този път? Ако може някаква информация да ми дадете?

Мога да ти кажа за Търново и Търговище.В Търново като влезеш от София се намира от дясна страна точно до един център за гуми има табели,ще го видиш ,това е където започват ремонтите които правят в момента на пътя /Движението е отбито вляво ,но ти не отбиваш и след 100метра си пред газостанцията/ .В Търговище като подминеш ОМВ и кръговото гледай вляво на около 400-500 метра.В Севлиево също има ама не знам къде,а в Шумен не ти е нужна. Може и да е свършил ремонта на пътя вече някой от Търново да каже.

Коментар

Благодаря за инфото,но ако може някой за Севлиево да пише.За там много ме интересува.

Коментар

В Севлиево веднъж - дваж съм зареждал и аз, но ако пътуваш за Варна ще ти е малко неудобно, защото трябва да тръгнеш малко по пътя за Габрово и на излизане от Севлиево вляво има 1 метанстанция. Дано да ти е полезна тази информация. Аре и газ до дупка.

Коментар

Working...
        X