Какво означаваше когато антифриза мирише на гасИ какво се развиваше на изпаритела за да изтекат едни черни като масло боклуци от изпаритела.И каккви бяха признаците за наличието им
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за изпарител/газова уредба ремонт?
Collapse
X
-
gdd55Етикети: –
-
На BRC изпарителя пробката също е най-отдолу, но моята специално беше така запекла, че чак с "чирак" клещи успя да се развие. А какво изтеле от там, вервайте ми не е за разправяне.Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
zgabrovski написа:На BRC изпарителя пробката също е най-отдолу, но моята специално беше така запекла, че чак с "чирак" клещи успя да се развие. А какво изтеле от там, вервайте ми не е за разправяне.FIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
ECU BOSCH 261 203 511; газова BRC
Коментар
-
gdd55
zgabrovski написа:На BRC изпарителя пробката също е най-отдолу, но моята специално беше така запекла, че чак с "чирак" клещи успя да се развие. А какво изтеле от там, вервайте ми не е за разправяне.
Коментар
-
brat_John написа:zgabrovski написа:На BRC изпарителя пробката също е най-отдолу, но моята специално беше така запекла, че чак с "чирак" клещи успя да се развие. А какво изтеле от там, вервайте ми не е за разправяне.TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
gdd55 написа:zgabrovski написа:На BRC изпарителя пробката също е най-отдолу, но моята специално беше така запекла, че чак с "чирак" клещи успя да се развие. А какво изтеле от там, вервайте ми не е за разправяне.Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
защо мирише казанчето
колега , никога не е късно за разяснения.Значи този мазгоч в изпаритела се натрупва от скапаните помпи на газ колонките.добрее да го източваш на топъл двигател, иначе спича.Когато се натрупа доста мембраната и се ограничава хода и започват проблемите. За миризмата в казанчето.., нее болка за умиралка, но веднага минаваи на бензин и в сервиза да ти сменят водната мембрана, или уплатнителните гумички на подгряващите тръбички вътре в изпаритела.Лошото е ако и на бензин го прави това,но тогава ще ти изхвърли водата още на първия километър, не че сега не ти загрява.Един съвет - ако имаш съмнения, даи на контакт или задеистваи газовия клапан принудително,/пусни му + /,ако в казанчето излизат мехурчета, ясна е раборара, мембрана.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар