Здравейте колеги! Имам Брава 1.4 12v с газово.От известно време се появи проблем който ме побъква.Светва лампата на впръскващата дюза,и на гас и на бензин.Когато сам на гас се чуват силни детонации /аванс/,ана бензин предърпва,също и си мени и оборотите.Моля ако някой е имал същия проблем да обясни как го е решил.Ходих на стенд но точно тогава нямаше проблем и само платих 35лв.После всичко започна отначало.Моля помагаите!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
автоелектроника
Collapse
X
-
Re: автоелектроника
genchev написа:Здравейте колеги! Имам Брава 1.4 12v с газово.От известно време се появи проблем който ме побъква.Светва лампата на впръскващата дюза,и на гас и на бензин.Когато сам на гас се чуват силни детонации /аванс/,ана бензин предърпва,също и си мени и оборотите.Моля ако някой е имал същия проблем да обясни как го е решил.Ходих на стенд но точно тогава нямаше проблем и само платих 35лв.После всичко започна отначало.Моля помагаите!>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
-
genchev написа:Здравейте колеги! Имам Брава 1.4 12v с газово.От известно време се появи проблем който ме побъква.Светва лампата на впръскващата дюза,и на гас и на бензин.Когато сам на гас се чуват силни детонации /аванс/,ана бензин предърпва,също и си мени и оборотите.Моля ако някой е имал същия проблем да обясни как го е решил.Ходих на стенд но точно тогава нямаше проблем и само платих 35лв.После всичко започна отначало.Моля помагаите!Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:genchev написа:Здравейте колеги! Имам Брава 1.4 12v с газово.От известно време се появи проблем който ме побъква.Светва лампата на впръскващата дюза,и на гас и на бензин.Когато сам на гас се чуват силни детонации /аванс/,ана бензин предърпва,също и си мени и оборотите.Моля ако някой е имал същия проблем да обясни как го е решил.Ходих на стенд но точно тогава нямаше проблем и само платих 35лв.После всичко започна отначало.Моля помагаите!1.6 16v 96 г. 103 hp.
България е една от малкото страни в света ,в която докато се движиш в насрешното ,някой може да те шибне отзаде
Да мина да те взема...или да взема да те мина?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар