Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

автоелектроника

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

автоелектроника

Здравейте колеги! Имам Брава 1.4 12v с газово.От известно време се появи проблем който ме побъква.Светва лампата на впръскващата дюза,и на гас и на бензин.Когато сам на гас се чуват силни детонации /аванс/,ана бензин предърпва,също и си мени и оборотите.Моля ако някой е имал същия проблем да обясни как го е решил.Ходих на стенд но точно тогава нямаше проблем и само платих 35лв.После всичко започна отначало.Моля помагаите!

Re: автоелектроника

genchev написа:
    Здравейте колеги! Имам Брава 1.4 12v с газово.От известно време се появи проблем който ме побъква.Светва лампата на впръскващата дюза,и на гас и на бензин.Когато сам на гас се чуват силни детонации /аванс/,ана бензин предърпва,също и си мени и оборотите.Моля ако някой е имал същия проблем да обясни как го е решил.Ходих на стенд но точно тогава нямаше проблем и само платих 35лв.После всичко започна отначало.Моля помагаите!
    попринцип ... си мислех ,че има проблем при преминаване от бензин ма газ, но детонации няма , мисля ,че проблема ти идва от недостиг на газ... и затова придърпва и ти се струва ,че има детонации понеже преди години когато още незнаех как се обезвъдошава изпарител напраих въздушна възглавница на ладата и испарителя почна да се залежда и притока на газ стана минимален и почна така да праи... но в твоя случаи бих те посъветвал да си провериш магнит вентила на газ дали работи коректно или има нещо запушено и имаш малък приток газ ... а и незнам с автоамтично минаване на газ ли си или ръчно сменяш ...
    >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

genchev написа:
      1.Сумулатор на дюзата имаш ли?2.Ламбда контрол имаш ли?3.Свещи и кабели за тях сменял ли си скоро?
      Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
      Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado написа:
        genchev написа:
        1.Сумулатор на дюзата имаш ли?2.Ламбда контрол имаш ли?3.Свещи и кабели за тях сменял ли си скоро?
        колега какво общо имат точка 1и 2 ?аз като мина на бензин и гасне лампата
        1.6 16v 96 г. 103 hp.
        България е една от малкото страни в света ,в която докато се движиш в насрешното ,някой може да те шибне отзаде
        Да мина да те взема...или да взема да те мина?

Коментар

Working...
        X