колеги да са похваля... от днес съм с ГИ. Много съм доволен от изпълнението и цената, 1000 лева ми легна, с полски инжекцион с италиански дюзи и изпарител. Колата не да са спъне ами имам чуството че повече върви. Ако има колеги от Бургас дето предявяват желание, да ми пуснат едно ЛС да им дам кординати на сервиза(благодаря на колегата krasio_79bs, който всъщност ме насочи към тях), момчетата са много кадърни и останах много доволен, за 5 4аса ми го сложиха.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
И аз съм в газ клуба вече :)
Collapse
X
-
Е браво, послушал си съветите и направи по добрия избор (поне за сега ) шегувам се бе Ха честито и без проблеми да си я търкаляш. И в тоя раздел повече да не ти се налага да влизашПравило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
-
u_bo
Re: И аз съм в газ клуба вече
reter написа:колеги да са похваля... от днес съм с ГИ. Много съм доволен от изпълнението и цената, 1000 лева ми легна, с полски инжекцион с италиански дюзи и изпарител. Колата не да са спъне ами имам чуството че повече върви. Ако има колеги от Бургас дето предявяват желание, да ми пуснат едно ЛС да им дам кординати на сервиза(благодаря на колегата krasio_79bs, който всъщност ме насочи към тях), момчетата са много кадърни и останах много доволен, за 5 4аса ми го сложиха.
Коментар
-
Re: И аз съм в газ клуба вече
u_bo написа:reter написа:колеги да са похваля... от днес съм с ГИ. Много съм доволен от изпълнението и цената, 1000 лева ми легна, с полски инжекцион с италиански дюзи и изпарител. Колата не да са спъне ами имам чуството че повече върви. Ако има колеги от Бургас дето предявяват желание, да ми пуснат едно ЛС да им дам кординати на сервиза(благодаря на колегата krasio_79bs, който всъщност ме насочи към тях), момчетата са много кадърни и останах много доволен, за 5 4аса ми го сложиха.Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.
Коментар
-
u_bo
Реклама
Collapse
Коментар