Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

И аз съм в газ клуба вече :)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

И аз съм в газ клуба вече :)

колеги да са похваля... от днес съм с ГИ. Много съм доволен от изпълнението и цената, 1000 лева ми легна, с полски инжекцион с италиански дюзи и изпарител. Колата не да са спъне ами имам чуството че повече върви. Ако има колеги от Бургас дето предявяват желание, да ми пуснат едно ЛС да им дам кординати на сервиза(благодаря на колегата krasio_79bs, който всъщност ме насочи към тях), момчетата са много кадърни и останах много доволен, за 5 4аса ми го сложиха.
    Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
    Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Е браво, послушал си съветите и направи по добрия избор (поне за сега ) шегувам се бе Ха честито и без проблеми да си я търкаляш. И в тоя раздел повече да не ти се налага да влизаш
    Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
    Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
    Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

Re: И аз съм в газ клуба вече

reter написа:
      колеги да са похваля... от днес съм с ГИ. Много съм доволен от изпълнението и цената, 1000 лева ми легна, с полски инжекцион с италиански дюзи и изпарител. Колата не да са спъне ами имам чуството че повече върви. Ако има колеги от Бургас дето предявяват желание, да ми пуснат едно ЛС да им дам кординати на сервиза(благодаря на колегата krasio_79bs, който всъщност ме насочи към тях), момчетата са много кадърни и останах много доволен, за 5 4аса ми го сложиха.
      я дай марките на : дюзи, изпарител, ЕКУ

Коментар

Re: И аз съм в газ клуба вече

u_bo написа:
        reter написа:
        я дай марките на : дюзи, изпарител, ЕКУ
        е сега вече ме закова

Коментар

е снимай ги поне

Коментар

ок ще пусна довечера снимки

Коментар

Да се обадиш да го пробваме дали върви на бира. Честито и много безаварийни километри с газчицата.
              FIAT FORUM BULGARIA
              Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Working...
              X