Здравейте, имам следният проблем. Когато запаля колата, поработи малко на бенз и превключа на газ започва да си мени оборотите да гасне и т.н. Но като поработи около 20 мин, най - вече ако я карам с постоянна скорост после оборотите се закрепват и няма никакви проблеми. Мисля си за свещи и да проверя съпротивлението на кабелите. Дали в това е проблема?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем на газ на студен двг
Collapse
X
-
Принципно колите на газ няма проблем със студеното време търси проблема в друго нещоPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
-
Хм ... не знам кое ти се струва странно, не разбрах, но при газова уредба едни от най важните неща са кабелите и свещите.Става въпрос за стабилна работа и достигане на търсената икономичност..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Ако имаш проблем с кабели или свещи то бе трябвало да има детонацииPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
Колега само едно уточнение, газовата уредба на колко години е и километри? Предполагам, че всичко идва от изпарителя, ако не може да се регулира добре е възможно изпарителя да е заминал, мембраните стават твърди със времето и не редуцират добре. Не е от кабели и др. по запалването, щом казваш, че се оправя като загрее най-вероятен виновник е изпарителя.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
На бензин как е в същите условияPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
Смених и кабелите и свещите. Сега колата работи много добре, оборотите си падат до 800 и не се мърдат, спря тресенето на мотора, което клатеше цялата кола. Сега обаче се появи една много странна зависимост между фаровете и празния ход, но за нея ще пусна тема във раздела за автоелектроникаFiat Bravo 1,6 16V 103 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар