Здравейте,Все още не съм собственик на АГУ, но след всички + и -, които чух излезе, че май + са повече.Нищо не разбирам от автомобили, за това до сега смятах, че карането на бензин ще е най безпроблемно, но все пак икономическата гледна точка никак не е за пропускане. Искам да зная има ли АГУ, които автоматично да преминават на бензин при спиране/тръгване и всеки друг път когато е нужно, за да може да се гарантира безпроблемно палене, даже и през зимата?Моля препоръчайте ми място в Пловдив, където да ми монтират, центроват и всичко останало АГУ.Благодаря ви предварително и се извинявам ако въпросите ми са тъпи и ако вече някой някъде е поустнал отговори.Модела на автомобила ми е в подписа ми.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Няколко въпроса за АГУ
Collapse
X
-
Значи зависи от АГУ и най вече ключето, моето е с 3 степени 1 Само бензин2 Пали на бензин и след 3000 об минава на газ3 пали на газPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
-
ПРАВИЛНИЯ Е 2. ДА ПАЛИ НА БЕНЗ И ДА МИНАВАШ НА ГАЗ ДЛЕД 1-2 КМ, НЯМА ПРОБЛЕМ ЗИМАТАPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
Мнението ми съвпада напълно с мнението на bmahob.И ... няма зима, няма лете.Винаги си пали на бензин и след това автоматично при определени обороти да преминаваш на газ. Мъничко да позагрее.Всичко останало са приказки на бакшиши.Сега ... ако нямаш възможност да изгориш 2-3 литра бензин на месец, по добре да не ползваш автомобил.А и по мое мнение, поне веднъж месечно си опъвай автомобила на бензин. 15-20 километра, може и повече, така хубаво ... на обороти.И никога не оставяй резервоара без бензин. Нека винаги да има какво да върти помпата..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Абе пълен не знам но допускай да ти ходи в червената зона :DPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар