Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Заверка на метанови уредби в София??? Къде???

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Заверка на метанови уредби в София??? Къде???

Пичове помагайте...ако някой знае адреса на някой сервиз в София, в който заверяват метанови уредби нека го каже, защото и е изтекъл срока на заверката а това са доста атмосфери в багажника за да се кара така...благодаря предварително

Ами гледах до метанстанцията в Дружба има сервиз за мет.уредби и мисля че ги правят тия работи.Само, за да не те пратя за зелен хайвер, намери им някъв телефон и им звънни, че не съм напълно сигурен.

Коментар

Тая Марея, ако е с фабричен метан, имаш ли къде да и правиш диагностика, че и аз съм с една такава? Голям зор ти казвам.Пращат ме единствено до Пловдив, щото била Тартарини. В цяла Сф. нема кой да ми направи диагностика :D

Коментар

Няма къде в софия и на мен ми казаха в пловдив и ще се наложи до там да се ходи сигурно

Коментар

има един сервиз до гараж земляне там питай за заверка

Коментар

в София на бул. Климент Охридски 96 или на 97 на място ще видиш, заверка на газ и метан

Коментар

Колегата пита не само за заверка мисля, ами и за диагностика-ако не се лъжа де.

Коментар

Някой знае ли колко години е годноста на метановата бутилка? Миналата седмица минах преглед на метановата уредба, но проверяващият каза,че след 5 месеца бутилката става на 40г. и трябва да се подмени. Преди 5г. я купих уредбата за нова, а сега се оказва,че бутилките са били само боядисани

Коментар

Бутилките трябва да се презаверяват на всеки 5 години, а самата уредба всяка година. Не вярвам от 40г да се карат коли на метан, но знам ли може за друго да е ползвана бутилката...
                  Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

А има ли някакъв срок на годност,за бутилките?

Коментар

spark написа:
                      Бутилките трябва да се презаверяват на всеки 5 години, а самата уредба всяка година. Не вярвам от 40г да се карат коли на метан, но знам ли може за друго да е ползвана бутилката...
                      Бащата караше старата кола с бутилки 71 година .. Няма невъзможни неща..
                      Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

здравеите колеги вчера исках да ми заверят метановата уредба в сба и ми казаха че е отпаднала заверката за газови а за метан незнаят а днес е последния срок за прехвърляне на колата и за да я прехвърлят в кат ми искат минат преглед. Някои има ли идея кои е със грешна информация сба или кат ? Спешно ми е ?

Коментар

От 01.01.2012г. ГТП на автомобила и ГУ се извършва едновременно в пунктовете за ГТП.Така,че ако в КАТ ти правят проблеми,прекарай я на ГТП и си готов.Този проблем го разискваме от началото на годината в друга тема.
                          Fiat Marea 1.6 16V ELX 2000г.CNG,Opel Antara 2,2 163kc.
                          ex:Fiat Regata 1714D;ex:Fiat 125P

Коментар

Опитай тук: http://maps.google.com/maps/ms?ie=UT...7&source=embed
                            "За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
                            Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
                            Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)

Коментар

колеги става въпрос за метанова уредба която също е един вид газова, но явно никои не знае още как се процедира утре ще заредя с метан и ще обиколя областа дано да намеря някои да ми завери уредбата ...впрочем някои да знае колко е глобата за закъснение за прехвърляне на мпс и срока 2 седмици ли беше или 14 работни дни за да не спамим в темата отговора моля на лично

Коментар

Working...
                              X