Пичове помагайте...ако някой знае адреса на някой сервиз в София, в който заверяват метанови уредби нека го каже, защото и е изтекъл срока на заверката а това са доста атмосфери в багажника за да се кара така...благодаря предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Заверка на метанови уредби в София??? Къде???
Collapse
X
-
floks
-
spark написа:Бутилките трябва да се презаверяват на всеки 5 години, а самата уредба всяка година. Не вярвам от 40г да се карат коли на метан, но знам ли може за друго да е ползвана бутилката...Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...
Коментар
-
здравеите колеги вчера исках да ми заверят метановата уредба в сба и ми казаха че е отпаднала заверката за газови а за метан незнаят а днес е последния срок за прехвърляне на колата и за да я прехвърлят в кат ми искат минат преглед. Някои има ли идея кои е със грешна информация сба или кат ? Спешно ми е ?
Коментар
-
колеги става въпрос за метанова уредба която също е един вид газова, но явно никои не знае още как се процедира утре ще заредя с метан и ще обиколя областа дано да намеря някои да ми завери уредбата ...впрочем някои да знае колко е глобата за закъснение за прехвърляне на мпс и срока 2 седмици ли беше или 14 работни дни за да не спамим в темата отговора моля на лично
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар