Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

MAREA 2000 20V HLX -Газова система ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

MAREA 2000 20V HLX -Газова система ?

Предстои ми слагане на газова система и съм се спрял на ФОБОС , сервиза до отбивката за подбалканския път.Доста се рових тук и съм раздвоен .Все пак ще отворя тази тема за мнения и препоръки , които да са ми в помощ , че не ми се иска когато слагат системата да се гаврят с ИТАЛИАНКАТА ми . Ще ми е от полза да разбера какво все пак трябва задължително да изисквам от тях , че да съм доволен и аз и автомобила след това.
    fiat marea 2.0 20v weekend - потроши ме джип.
    fiat marea 1.8 16v weekend - издъхна на магистралата.
    fiat stilo multi wagon 1.6 16v - ще го карам "чичарската".
    Гиф аватар за ползване http://prikachi.com/images.php?images/339/5051339y.gif

Re: MAREA 2000 20V HLX -Газова система ?

cheten написа:
    Предстои ми слагане на газова система и съм се спрял на ФОБОС , сервиза до отбивката за подбалканския път.Доста се рових тук и съм раздвоен .Все пак ще отворя тази тема за мнения и препоръки , които да са ми в помощ , че не ми се иска когато слагат системата да се гаврят с ИТАЛИАНКАТА ми . Ще ми е от полза да разбера какво все пак трябва задължително да изисквам от тях , че да съм доволен и аз и автомобила след това.
    Избора на газов инжекцион Фобос е добър но сервиза на който си се спрял няма добри майстори . Ако ти я монтира собственика или поне асистира на "майсторчето" ще стане работата. Ако само "майсторчето" прави монтажа и настройките лошо. Избери си по-добре друг сервиз който монтира Фобос , почити няма доволни колеги включително и аз от този сервиз http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=44073 Аз също съм с Фобос и съм много доволен но не е монтиран при тях.
    Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Working...
    X