Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

LandiRenzo - мнения

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

LandiRenzo - мнения

Здравейте колеги.Тъй като ми предстои монтиране на ГИ, моля за вашите препоръки, като конкретно дилемата за мен е между ГИ "Фобос" [монтаж в Плевен] и LandiRenzo.Като цена съм успял да се договоря така, че да са еднакви, в рамките на 1300 лева.Та ... Фобос или LandiRenzo.Моля, нека мнение изказват само колеги с преки впечатления и/или занимаващи се с това, имащи поглед върху експлоатацията на двата вида ГИ.Автомобила е Fiat Brava 1.6 16v, 103hp, с пластмасовите колектори.Моля и да ми препоръчате изисквания при монтажа, неща, които имат значение. Как да бъде подредено под капака, монтажни елементи, "топография" на монтажа.Засега съм решил бутилката да е в кухината за резервната гума и дюзата за пълнене, ако е възможно да е под капачката за бензиновия резервоар.Благодаря на всички предварително.Моля колегите от Ямбол и за мнение, относно ЕТ "ТАНЬО ВИДЕВ" - Ямбол.Нека мненията са свързани само с техническия аспект на въпроса ми, самите ГИ предлагани от търговеца, технически възможности на сервиза, гаранционно обслужване и т.н.Може и на лични, ако е нужно.
    .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
    www.cyxap.com

За кой модел на ланди иде реч? Все пак мисля,че това е по-добрата алтернатива от фобоса и няма какво да се чудиш.Т.Видев е официалният им представител и не вярвам да се изложи,макар представителите на БРЦ да си вършат доста некъдърно работата.
    Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
    Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Не мога да кажа, може би утре ще попитам за модела.Предполагам, че ще е LandiRenzo Omegaz Plus.Другата възможност е LandiRenzo LSI, но аз не мога да кажа каква е разликата между двете и разчитам вие да ме осветлите по въпроса коя да избера, ако имам такава възможност.
      .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
      www.cyxap.com

Коментар

От четири години карам с обикновено газово устройство LandiRenzo, монтирано на Брава 1,4, а преди това имах и Регата 1,5 с такова и до сега не съм имал никакъв проблем. Предполагам, че и ГИ на същата фирма ще бъде поне толкова безпроблемен. Относно фирма ЕТ "Таньо Видев" - може би най-сериозната в града, която се занимава с подобна дейност. На Регатата монтажа беше извършен от тях. Нямам преки впечатления за гаранционно обслужване, просто защото не се е налагало такова, а това мисля е добар атестат. Иначе имат много клиенти и за евентуален монтаж вероятно ще се наложи чакане. Отзивите за фирмата в града са противоречиви, но като че ли преобладават положителните. Ако те интересува нещо конкретно, не ми представлява проблем да отида до сервиза за справка.
        Peugeot 301
        Punto 1.9 JTD - на жената

Коментар

И аз съм с LandiRenzo на метан, обикновена уредба, ланди е изпарителя, стъпокотово моторче и ламбда-контрола. ТАП-а е AEB. Не знам кога е слагана тая уредба, но един път като ходих да оправят ламбда-контрола, защото се беше напълнил с вода ми казаха, че вече не се произвежда. Значи поне на 7-8 години е уредбата. Нищо не съм сменял. Представи си 2 пръста вода и платката топната в нея. Просто като превкючех на метан и колата гаснеше, но нищо по платката не беше изгоряло. Цялата платка беше обилно полята с лак и сигурно това я е спасило от сериозни поражения.
          Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Working...
          X